aysun01_ Bebegininnannesii1 30 haftalığım hiç yok denecek kadar az yemekten kalkarsın da şişer ya onun gibi😊
AdinsMom aysun01_ bende 29+3üm benim de öyle oldu ya karnım bi anda çıktı ama daha da büyümedi hiç küçük kaldı 🙄
Aysenur426868 aysun01_ kız bende kafama takıyorum 35 haftayım çok sismedi ben büyük karin seviyorum da inşallah sağlıklı olsunda ne biliyim bilemedim 🤣😃hep aynaya bakıyorum 😏
Jelibon16 Mercan1994 aynen be aysun01_ aynen benimde öyle 30 haftalığım minnak bi karın,zaten ne kadar küçük o kadar iyi yatması uzanması zor oluyor büyük bi karın istemeyin bence bana doğum da zor olurmuş gibi geliyo kocaman bi karınla ben memnunum küçük karnımdan🥰
Bebegininnannesii1 dmtturan maşallah Allah saglicakla kucağınıza almayı nasip etsin 😊 siz ve tüm annişlerimizzz🤗🤗🥰❤🤰🌼
Mercan1994 Bebegininnannesii1 o da bana göre çıkmış ama çevremdekiler bebek nerde deyip soruyor bol da giymiyorum ama karnın yok diyor herkes ben daha yeni yeni yiyebiliyorum 9 kilo vermiştim verdiğim kilonun 4-5 kilosunu almışım sadece ama ben sanki karnım çok çıkmış gibi hissediyorum 🙈
Bebegininnannesii1 Mercan1994 kiz o kadar haftaya hissediyorsan cikmistir 😌 banada söylüyorlar çok kilo verdiğim için 😅 zaten karnım yok birde üstüne kilo verince insanlar inanmıyor 🤣
aysun01_ Bebegininnannesii1 evet bir yandan heyecanlıyım bir yandan korkuyorum allah yardımcımız olsun 🤲
sevindan1 Net olarak benım 26 haftadan sonra cıkmaya başladı suan 35 haftamdayım 32 haftamdan sonra daha da büyüdü
Mercan1994 Bebegininnannesii1 aynen banada kimse inanmıyor hamile olduğumu bilmeseler hamile olduğuma kimse inanmazdı zaten gören hala karnın yok diye ama işte ben çıktı gibi hissediyorum elleriyle karnıma dokunuyorlar yok gibi diyorlar🤣🤣
efeninannesiii_ Bebegininnannesii1 canım inan hiç iyi değil şuan tatlı geliyor ama son haftalarda emin ol aşırı zorluyor her konuda. 6.aydan sonra çıktı iç karnım çok geniş bir kaç haftaya doğumum var gören 6 7 aylık sanıyor. Ona rağmen yine de çok zorlanıyorum her konuda
AdinsMom Bebegininnannesii1 yani 19-20de falan çıkmaya başlamıştı benim ama cidden zorlanıyorum artık 29+3 olduk karnımın üstüne yatmayı özledim bol bol karnının üstüne yat çıkmadan 🫠
aysun01_ AdinsMom bazı kadınların iç karnı geniş oluyormuş sanırım o yüzden bebek sağlıklıysa korkmamıza gerek yok 😊
Canimucizem Mervealya188 ay nasıl bir duygu 9 haftaligim çok özledim yüz üstü uyumayı asla şikayet değil tabi ki çok şükür ama benim yerime de uyuyun bu gece 😂😂
AhmetVeMustafa Bebegininnannesii1 ilk gebeliğimde 20 haftalarda çıkmıştı bunda 10 haftalığım belirginleşmeye başladı