Bebegininnannesii1 Kızçeler karniniz kacinci haftada büyümeye başladı 😒 bir an önce büyüse diyorum biz 11+5 olduk da zaman hiç geçmiyor..
Hizligonzales Bebegininnannesii1 valla ne kadar erken buyurse o kadar zor oluyor bence benim oglumdada hemen cikmisti karnim son aylarda artik davul gibiydim 5aylikken millet dogum yaklasti heralde diyodu. Bu bebegimde de oyle daha 8haftaligiz ama hemn cikti yine🤦
Dfn_1303 Bebegininnannesii1 24 haftalıkken belirgin olmaya başladı. Çalıştığım iş yerinde hamile olduğumu bile düşünmüyorlardı 😃 şu an 33. Haftadayız o kadar büyük değil. İç karın ile alakalı bir durum sanırım. Çünkü kız kardeşimde 10. Haftada belirginleşmişti. Benimle aynı haftalarda olduğunda karnının büyüklüğünden zor yürüyordu.
cicek52 Bebegininnannesii1 kızım da 5 aydan sonra çıkmıştı karnım. Şuan 10 haftadan sonra bariz belli olmaya basladi
Ozgectndg Bebegininnannesii1 30 haftalıgız göbeğim benden önce yürüyor nefes alamaz durumdayım artık 18. Haftada cıkmaya başladı
gizcansen 15.haftadayım karnıma bir top konmuş gibi, çok çıktı karnım, 2,5 kilo aldım ama karnım kocaman oldu
2Betul_ gizcansen bende 15. Haftadayım 16 ya giricem 2 gün sonra ama hiç çıkmadı ya sadece yemek falan yiyince çok az çıkıyor 🥲
Hizligonzales Bebegininnannesii1 ne guzel iste rahat rahat yatin keyfini cikarin çıktıkça zorlasiyor çünkü herşey 😄 tabi guzel bisey o sekilde varligina daha çok inanip insanin hosuna gidiyor ama yasam zorlasiyor
gizcansen Bebegininnannesii1 12.haftada artık belli olmaya başlamıştı, ama şu an karnımın alt kısmı da şişti, iyice toparlak olacağım galiba şimdiden böyleyse 🫣
Dilaraa23 Hilal2 benim karnım hiç yoktu üzülüyordum 36. Haftama girdim bugün karnım bayağı çıktı az önce nefes alamıyorum diye ağlıyordum 🥺
Tkckvci Hilal2 ahh canım al benden de o kadar bende 21 haftalık. Bi büyüdü karnım ne yatıyorum ne nefes alıyorum daha şimdiden böyleyse eyvah diyorum
Sema5844 Hilal2 benim de 21 haftalık ama şişkinlik mi var karnım mi buyuyor anlamıyorum nefes almakta oturmakta zorlanıyorum
gizcansen Dfn_1303 evet şu iç karın meselesini okumuştum ben de, 24.haftada belirgin olması daha iyimiş sanki 🤭 15.haftadayım ben, yuvarlanmazsam ilerde iyidir 🤭
Dfn_1303 gizcansen aynen doğum yaklaştı nerdeyse 1-1,5 ay var öyle karnımdan rahatsız olduğum beni darlayan bir durum olmadı. Ne kadar geç çıkarsa o kadar iyi 😀
Dfn_1303 Bebegininnannesii1 bebek büyüsün karın çok çıkmasada olur 😃 ilerleyen zamanlarda zorlaşmaya başlıyor.
gizcansen Ben sabırsızlıkla ilk hareketi bekliyorum, kelebek uçması gibi bir his diyorlar ama bakalım ne zaman nasıl olacak 😍
Gnc35 gizcansen Sanki icerde bi tırtıl var ve bi sağ bor sola hareket ediyor değişik bir his ama çok güzel çok….
Hmho gizcansen ilk başta karnım neden gurulduyor aç değilim diye düşünmüştüm ilk 20. Haftada hissettim fkdmdjjd