GamzeBerkant Bebegininnannesii1 12 haftalıkken karnım çıkmaya başlamıştı şuan 13+3 haftalığım buyumede ılerleme olmadı aynı gecen haftakı gıbıyım
siyahinciii Espaz gerçekten bilmiyorum ilk bebeğimi kaybettim bunu kucağıma almak istiyorum o yüzden benim için çok yeni bir durum
meric_2 O bebek deil genelde bu haftalarda gazdan dolayı karın şişer. 20. Haftadan sonra karın büyümeye başlar :) gizcansen
Nursen01 Haftadan itibaren belli olmaya başladı. 6 aylık hamileyim deyince kimse inanmıyordu☺️Şimdi 32. Haftadayız bayağı belli ama yine de karnın küçük diyorlar. Doktor bebeğin kilosu iyi dediği için durumdan memnunum.
miniyo Bebegininnannesii1 18 + 3 şuan belli oluyor kilo almadım hiç , sabahları taş gibi bir karın ile uyanıyorum ve artık sağ da solda olduğu anlaşılıyor genellikle sol da duruyor benimki küçük bir tepecik gibi sol taraf şişiyor 🥹💓
00018 27 haftalık olduk ama yeni belli oluyor hamile olduğum hiç çıkmamıştı benim de belli olmuyordu 😂😂 ama insan çıksın istiyor
Sevval0 Bebegininnannesii1 170 boyundayım gebe kalmadan önce 79 kiloydum bugün 18 . Haftadayız 85 kilo oldum 😂 göbeğim var hafif çıktı ama
noyanbeybi Bebegininnannesii1 7. ayda hamileye benzedim. Karnım yoktu kimse anlamıyordu hamile olduğumu.
mrssari34 Bebegininnannesii1 benim iç karnım dar olduğundan 10. Haftadan şişmeye başlamıştım 15. Haftamdayım ama sadece 2 kg almışım 🤭 o sadece bi şişkinlikmiş