Kubrabebisi Bebegininnannesii1 14. Haftada bir başladı şuan 17 yiz ama görsen 8 aylık gibiyim karnım çatlak içinde kaldı
Mercan1994 Jelibon16 yok ben zaten hiç kilo almayı istemiyorum Allah a şükür şuana kadar hamilelik daha bana kilo katmadı
Mercan1994 Bebegininnannesii1 aynen banada kimse inanmıyor hamile olduğumu bilmeseler hamile olduğuma kimse inanmazdı zaten gören hala karnın yok diye ama işte ben çıktı gibi hissediyorum elleriyle karnıma dokunuyorlar yok gibi diyorlar🤣🤣
Likayolcusu Bebegininnannesii1 bende bi göbek var burda herkeze yeticek kadar 😅 21+4 olduk ikiz gebeyim ve göbeğim 35 haftalık gibi
Havvaca Bebegininnannesii1 benim 13 14 gibi belirmeye başlamıştı 16 da fırladı resmen şu an 18+3 7 aylık gibi duruyor hahahaha 30 dan sonra ne yaparım bilmiyorum 😂
mucizebebegimmm Bebegininnannesii1 34 haftalık olduk dar giyince belli oluyor benimki. Bir tık salaş giysem hiç belli değil. Bundan sonra büyür belki doğum olmazsa
hlmaydogdu Bebegininnannesii1 16 haftadan sonra biraz biraz çıkmaya başladı şuan 20 haftaligim hafif var ama yemek yiyince var yemek yemeyince kayboluyor 😂😂😂
SemaSema12 Hizligonzales o rahmin buyumesinden değil de bağırsaktaki gazlardan dolayı şişkinlik yaptığından göbek çıkıyor, doktora da sorabilirsin kesin böyle diyecektir
Canimucizem Mervealya188 ay nasıl bir duygu 9 haftaligim çok özledim yüz üstü uyumayı asla şikayet değil tabi ki çok şükür ama benim yerime de uyuyun bu gece 😂😂
Papatyaaa__ Bebegininnannesii1 20+1izartık pantalon fermuarı ve düğmesi kapanmıyo tüm pantalonların fermuarı açık geziyorum🤣🤣eşim çok gülüyor😬Bide nefes nefese kalıyorum ve gece rahat uyuyamıyorum🤣😑
2kizannesi- Bebegininnannesii1 Benim ilk gebeliğimde 5-6. Aydan sonra falan çıkmaya başlamıştı zannedersem. Şu an ikinci gebeliğim 4 aylık henüz çıkmadı 😂 Geç çıksın daha avantajlı yoksa şimdiden çıkmalara başlasa 6-7 aylık olunca sağdan sola dönemeyiz 😅