14imren14 Bebegininnannesii1 6.aydan sonra çok şişti karnım ilk hamileliğim olduğundan dolayı şuan 8 aylığım
Seter Bebegininnannesii1 ilk bebeğimde 25 haftalıkken tam anlamıyla bir hamile göbeğine benzemişti ama ikinci bebeğimi bekliyorum 11 haftalıkken sanki 20 haftalık gibi göbeğim oldu zaten emzirme dönemim bittiği gibi bir anda 5 kilo aldım göbekli de hamile kaldığım için sanırım kızımı kucağıma aldığım gibi nefes nefese kalıyorum . İlk bebekte insan hevesli oluyor ama ikinci de sanırım ne kadar geç o kadar iyi modundayım göbeklenme konusunda 😊
Canimucizem Mervealya188 yok karnım çıkmadı 😂 ağrılarım çok sağ tarafıma yattigim an sanki derim yırtıliyor gibi aciyo asla yatamiyorum hep sol tarafıma yatabiliyorum yüz üstü de riske atmadım çünkü ağrım baya çok rahat edemiyorum hiç yoksa kendi göbeğim var suanlik karnım tabi ki yok 😂
Zehross03 Normalde hiç göbeği olmayan biriyim ve 9. Haftadan bildiriyorum mümkün mü bu gazım falanda yok kilomda aynı yerinde duruyor nasıl yaa
0Iremssyl Zehross03 canım zayıf yapın var o yüzden karnın hemencik belirginlesmis bu çok normal ☺️ benim hamilelik öncesi de göbeğim olduğu için belli olmuyordu ☺️
Bebegininnannesii1 acilicigkofte 🤨 bugün yine şımardı baya kusturdu beni benimde bas ağrılarım oluyor bıçak saplanmis gibi arada ama hergun degill geçer inşallah sizinkide😊😊😊😊🥰
Tinkipinki Biz 15 haftalık olduk tık yok eşim diyorki bebek ultrosonda kocaman olmuş nerde duruyor karnında çıkmadıysa hahahaha 🤣
Kilicbebek Feyzaclk hayır çok iyi bence ve hergün iner çıkar değişiklik gösterir şişlik, gaz vs etkili oluyor birde yapı ile alakalı bu durum ikinci gebeliğimde oğlum çok gerdi beni öne doğru top gibi şişti karnımı çatlattı sürekli acısı ölüm gibiydi
Nazarfirat aysun01_ bebek kaç kilo vede bnm de karnım az 31 haftaya yeni girdim yemekten şişiyor o kadar
tugcedoganay1 20.haftamda çıktı ama şuan kimse inanmıyor hamile olduğuma küçük karnım🥰 erkek bebeğimde
Fatmaakoglu Bebegininnannesii1 biz 19 haftaligiz daha belli değil sadece biraz midem çıkti 😁 kimse hamile olduğumu anlamiyor bile değişik çıkar herhalde cikmasada olur bebek iyi şükür
Esomom Bebegininnannesii1 17 haftalık olduk öyle çok bi karnım hala yok çok dar giydiğimde sadece belli oluyo acele etmeyin ne kadar geç o kadar iyi bende o düşünceydim sizin gibi ama benek sağlıklıysa siz sağlıklıysanız göbeğin hemen çıkmaması doğum sonrası size fayda öyle düşünün sağlıkla gelsin bebeklerimiz🧿💓