Hmho gizcansen ilk başta karnım neden gurulduyor aç değilim diye düşünmüştüm ilk 20. Haftada hissettim fkdmdjjd
kevserky Bebegininnannesii1 Bn 23 haftalık oldum inandıramıyom hamile olduğuma 😂 karnım küçük. Prensesim gayet iyi ama
Eliftrsk 29 haftaligiz suan hala bi karnim yok 😅 ilk gebelik olduğu icin bende ciksin diye cok hevesleniyorum ama ne kadar geç o kadar iyi galiba gerçekten 😅
Jelibon16 Mercan1994 aynen be aysun01_ aynen benimde öyle 30 haftalığım minnak bi karın,zaten ne kadar küçük o kadar iyi yatması uzanması zor oluyor büyük bi karın istemeyin bence bana doğum da zor olurmuş gibi geliyo kocaman bi karınla ben memnunum küçük karnımdan🥰
Mercan1994 Jelibon16 yok ben zaten hiç kilo almayı istemiyorum Allah a şükür şuana kadar hamilelik daha bana kilo katmadı
Hanife2109 Aysenur426868 minyon yapım var 52 kiloydum suanki kilom 65 zaten ilk aylar kusmaktan 47 kiloya kadar zayiflamistim ondan karnım belli şuan baya sadece karnım var diyebilirim yani bir anda buyudu
Kilicbebek Feyzaclk hayır çok iyi bence ve hergün iner çıkar değişiklik gösterir şişlik, gaz vs etkili oluyor birde yapı ile alakalı bu durum ikinci gebeliğimde oğlum çok gerdi beni öne doğru top gibi şişti karnımı çatlattı sürekli acısı ölüm gibiydi
Seval75 Bebegininnannesii1 7 aylık olunca büyüdü ama öyle aşırı değil tabi aslında bende büyüsün diye hevesleniyordum ama böylesi daha iyiymiş çünkü daha kolaylık sağlıyor
Smootie Bebegininnannesii1 bariz bir şekilde büyümeyi soruyorsan 26. Haftada birden büyüdü bes gün içinde 😅 erkek bebiş olunca sivrileşti😊
2Betul_ gizcansen bende 15. Haftadayım 16 ya giricem 2 gün sonra ama hiç çıkmadı ya sadece yemek falan yiyince çok az çıkıyor 🥲
annekuzusu_ Bebegininnannesii1 5ayda büyüdü ama çok zor böyle uyumak sağ sola dönmek ayağa kalkmak aşırı zor bu günlerin keyfini çıkarin bence 😄
ozgeks Bebegininnannesii1 benim 20. haftadan sonra daha belirgin olmaya başladı. 24.ü tamamlamak üzereyiz artık tamamen belli oluyor ama tabiiki kocaman değil daha 3 ayımız var☺️
Uuemine Bebegininnannesii1 20 haftadan sonra benim çıktı öncesinde zaten göbeğim olduğu için belli olmuyordu ama 20 den sonra hem karnım büyüdü hemde hareketlerini hissetmeye başlamıştım
Hazalibis 16 haftalık hamileyim sanki son aylarımı yaşıyorum, boş ver büyümemesi iyi kız. Nefes problemi çekmeye başladım hemen ufak bir iş yaptığımda nefes nefese kalıyorum. Son aylarıma doğru daha sıkıntı çekmem inşallah
Gamze1608 Bebegininnannesii1 20.haftadayım karnım henüz çıkmadı iç haznem geniş biraz kişiden kişiye değişiyor 3 aylıkken şişen bile var