iremasmahan06 gizemmami67 bende 31 haftaya girdim goren bile inanmıyor kucuk karnim var dedigin gibi dolmusta kimse yer de vermiyor yaslilar gozumun icine bakiyor kalksanda otursak diye 😅
bulmusnesrin20 Hizligonzales 11+4deyim benim de karnım belirgin sonlara doğru kendimi nasıl taşırım bilemiyorum
Busrakrc06 Bebegininnannesii1 merhaba bende 11+2 yim karnım büyüdü benim ama bebeğin hareketlerini daha hiç hissetmedim ben kendim 70 kiloyum tek sorunum çok aşırı kusmak halsizlik ama bu günlerimizde geçecek
Gamzenur1 17+2 haftalığım ilk gebeliğim ve her beni gören arkadaşım ee ama hadi daha büyümedi mi diyor okadar ki belli değil 🤰😅😅
nurr0101 Bebegininnannesii1 Ben hamileliğimi öğrendiğimden beri karnım var diye hatırlıyorum 🤣🤣🤣 7 haftalıktı öğrendiğimizde🤣
Asliormanci Bebegininnannesii1 kız bende cpk istedim hergün aynaya baka baka ne zaman çıkacak ne zaman çıkacak ay çıkmasa daha iyidi sığamıyorum yere göğe hiç bişey olmuyır shsj
mrsozturk Bebegininnannesii1 11.haftada çok hafif belli oluyordu. 13.haftadayım bayağı çıktı. Herkeste değişiyor, benimki bayağı erken çıktı
Gamzenur1 Bebegininnannesii1 ilk gebelik olunca biran önce çıksın istiyoruz başimiza geleceklerden habersiz 😅😅🤰
Sametgozde_ 26 haftalığım dışardan gören asla hamile olduğuma inanmıyor hala öyle belirgin göbişimiz yok 😊
Mervekdr 14 haftalığım benim karnım iyice sırtıma yapıştı mide bulantısından bir şey yiyemiyorum ki 🥺
Bebegininnannesii1 Mervekdr kıyamam benim mide bulantilarim 10. Haftada hafiflemisti şimdi yine çok bisey yiyemesemde yetiniyorum öyle 😊