Bebegininnannesii1 Mervekdr kıyamam benim mide bulantilarim 10. Haftada hafiflemisti şimdi yine çok bisey yiyemesemde yetiniyorum öyle 😊
1gizem Haftada büyümeye başladı kız bebek bekliyoruz suan 22. Hafta her ay 1 kilo alarak devam ettim boyum uzun olduğu için suan top gibi karnım var. Yapıylada alakalı biraz.
zepzey10 Bebegininnannesii1 12 hafta da belirtmeye başlamıştı şimdi 15 haftalık olduk birazcık daha fazla belirgin bakalım 🙈🥰
maviruya Bebegininnannesii1 İlk çocuğumda bende çıksın diye acele ediyordum da şimdi ikincide ne kadar geç o kadar iyi diyorum 😀
Busra4598 Bebegininnannesii1 ben 35.haftaya girdim ilk aylarda gören karnın küçük büyümemiş dediler hep doktora da söylediğimde bazılarının iç karnı geniş olur seninde oyle dedi ve 7.ayda tam çıktı göbeğim hala da çok göbeğim yok🫣
Tugcecv Bebegininnannesii1 bebek mi göbek mi hic anlamadım büyüdü gitti. Zaten göbeğim vardı öncesinde 😂😂😂
melekmommm Ozlemozil ayy canım bende 8 haftalığım akşama doğru artık4 aylık gibi duruyor eteklerimin beli gelmiyor bir araya şükür benim gibi birini gördüm 😂
Gmz5560 Bebegininnannesii1 valla 4.ayımdan sonra başladı şuan 5 buçuk aylık olduk 9 aylık göbek gibi şimdiden zorlanıyorum kız bırak geç büyüsün en güzeli 😃
Edasak5 Bebegininnannesii1 benimde ilk ve kilolu hamile kaldım ona rağmen 21+2 haftalık olduk ve göbeğim henüz çok az çıktı 6 aya basmama az kaldı ama herkes göbeğin çıkmaması daha iyi diyorlar ve sizin henüz çok küçük şuan çıkmaz zaten 🥰
Smygcr Haftadayım hala kimse anlayamıyor çok dar giyinirsem anca şişlik çıkıyor ama dışarda kimse henüz anlayacak büyüklükte değilim
bettyx Bebegininnannesii1 kızım olacak 15. Haftada ben büyüdüğünü hissediyordum ve hiç kilo almadım bu arada 17. Haftamdayım ve karnım büyüdü baya 🤣 15 haftallıkken söylüyordum kimse inanmıyordu.
Zeynepelizan Bebegininnannesii1 benim 6. Aydan sonra büyüdü şimdi ise kocaman penguen gibi hissediyorum yürürken
Gnc35 gizcansen Sanki icerde bi tırtıl var ve bi sağ bor sola hareket ediyor değişik bir his ama çok güzel çok….
Sema5844 Hilal2 benim de 21 haftalık ama şişkinlik mi var karnım mi buyuyor anlamıyorum nefes almakta oturmakta zorlanıyorum
Hilal2 Sema5844 karnımız büyüyor bence öyle çok belli değil benimde yeni çıkmaya başladı ama aldığın kilodan mı ne nefes alamıyorum dönemiyorum yatsam kaşkamıyorum yaşlanmışım