Tdemirol Bebegininnannesii1 daha çok erken benim 22. Haftadan sonra çıkmaya başladı, hep ne zaman büyüyecek karnim derdim şimdi de niye büyüdü bu kadar ne zaman bitecek diyorum 😅 35. Haftadayim
TuqbaArslan Bebegininnannesii1 15 lerde biraz biraz çıktı şuan 18 haftaligim belli oluyor karnımı gören bilenler anlıyor 😆 Ben hem zayıfım hemde 2. Hamileligim onun Etkisi olabilir sadece karnım büyüyor 😃
Ozlemozil Benimde 8. Haftada çıktı hemen karnım şuan 10. haftadayım. Kıyafetler konusunda sıkıntı yaşamaya başladım bile :)
melekmommm Ozlemozil ayy canım bende 8 haftalığım akşama doğru artık4 aylık gibi duruyor eteklerimin beli gelmiyor bir araya şükür benim gibi birini gördüm 😂
BuglemRananinannesii Ozlemozil bnde senin gibiyim 11 haftalık ikinci gebeliğim karnım çıktı dışarıdan hamile olduğum belli oluyo
aysun01_ Aysenur426868 bende sürekli bakıyorum büyümüş mü diye ama çok büyük oluncaya anneye zorluk oluyor hareket açısından sağlıklı olsunlar yeter 🙏
Koalammm Bebegininnannesii1 ben kilo vermedim ama hala aynı hamile kaldığım kilodayım ama iyi bence bu durum fazla kilo almamış oluruz canım hem ☺️ Allah sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin bebeklerimizi gerisi önemli değil 🙏🌸
NesliMomm Saglamcemile Yok canım belli olmadı. 11. Haftada gitmiştik. Ters durduğu için 2 hafta sonra gel dedi. Haftaya gidicez inşallah 🙏 Çok merak ediyorum inan 🙈
Sefanur_00 Bebegininnannesii1 Allah tazı olsun böyle yazmanız bile içimi rahatlattı inşallah duyulur 🤲🏻🌸
Amorfati23 Bebegininnannesii1 ayy geçen yıl bende böyle diyordum 20 haftalık olduk çıkmaya başladı penguen gibi yürümeye başladım aman aman bi göbüş olmadı ama çok sevimliydi 😂😂 erken gelince minnağım kilo alamadık 🥺 şimdi 9 haftalığım kilo almak istemiyorum iyiyiz böyle 😂😂😂
_momsssss Bebegininnannesii1 15 ci haftada belrginleşmeye başlamşdı hafiften şimdi 25+3 üz hamile olduğum baya anlaşılıyo
NarinEmrahhh Bebegininnannesii1 ben gittim 11+5 ikili test yaptırmadım ama kıza benzetiyorum kemiklerinden dedi