Esra-06g 3kuzuAnnesiyim anladım cnm bende 21 + 5 de gittim normalde cinsiyeti biliyorum ama yine de doktora sorayım dedim baktı baktı sonra dedi ki kız dedim hocam kız derken şok oldum ne diyeceğimi şaşırdım tam kalkacaktım dedi dur bi daha bakim sonra dedi erkek ya bacağını kapatmıştı ama erkek dedi
3kuzuAnnesiyim Esra-06g yani bu bakmadi bile hic cinsiyete bsktigini bile görmedim unutup beni kaldirdi sonra bir foto acti V seklinde kiz dedi o kdr. Daha once hic tahmin yapilmadi canim ilk tahminde ilk yorumda o gun o fotoyla oldu
Esra-06g 3kuzuAnnesiyim bence başka bir doktora da göster bana bakan doktor profesör du üstelik hani yanılmalar oluyor inşallah sizinkini de yanılmıştır 😊 rabbim gönlünüze göre versin inşallah sizi çok iyi anlıyorum benim hem ablam hem yengemin de 3 kız oldu 4 erkek oldu 🥺
Aselzerya 3kuzuAnnesiyim Allah bu hayırlı gecede gönlümüzden geçeni gayrli bı şekilde nasip etsin valal bnmki de göstermiyor duyan kızdır diyor da bakalm daha doktor bisy demedi inşaallah Çarşamba bisy der de artık bende rahatlarim çok merak etmeye başladım bnm de bu hamilelik 2 kızıma göre farklı daha rahat bulantı falan yok ama kısmet yine de kendimi çok kaptirmadan öğrensek iyi olck çünkü kız hisstemiyrm bnde
3kuzuAnnesiyim Esra-06g ne profu ya cakma doktor deli etti ilk kez boylesine denk geldim yemin ederim . 4. U yapmicam canim. Ama ben dahil etrafimda 3. Kizi olan o kdr cok kizi var ki:)hatta hep derdim bunlar nie bir plan yapipta hamile kalmio rast gele mi yapiolar hep aynimi yspiolar die😀
Esra-06g 3kuzuAnnesiyim haklısın canım 4 çok zor hele bu zaman da ama bizimkiler 4. Planlı yaptılar galiba 🤭🤭 ne kadar doğru bilmiyorum ama ikisinin de tuttu
Esra-06g 3kuzuAnnesiyim aynen cnm nasip kısmet ama inşallah bu gecenin hürmetine senin kide yanılma olmuştur Allah gönlüne göre versin inşallah 🙏 bu gece sana dua edeceğim inşallah
nuzunismail 3kuzuAnnesiyim Allah gönlünüze göre versin inş. Planlı dediğiniz nasıl oluyor anlayamadım, cinsiyetin planlaması oluyor mu ilk kez duyuyorum ?
Premses_anne @“3kuzuAnnesiyim”# Rabbim istesin yeterki o isterse yanıltır şu mübarek gece hürmetine Rabbim herkesin gönlündekini versin benim de iki kızım var 12 haftalık hamileyim doktora gitmeye korkuyorum insan iki meyveden de tatmak istiyor
3kuzuAnnesiyim Premses_anne Amin canim. 20 haftaya kdr bkledim bu yuzden insanlara da kiz dedim sussunlar die ama iste yinede gönul susmuo :/
3kuzuAnnesiyim Esra-06g Amin. Allah razi oldun bilmedigim tanimadigim insanlarin duasini aldim Allah onlara bin katini versin diorum hep.bnde simdi namaza gecicem insallah sende dua eden herkeste duamda😊
Betul124 3kuzuAnnesiyim canım beni asla yanlış anlama sakın seni anlıyorum hem kız hem erkek annesi olmak istiyorsun ama bebeğinin böbreğinde bir sıkıntı var galiba ilk önce onun için başka bir doktora danışsan çünkü sağlık herşeyden önce belki doktor onunla ilgili yanıldı rabbim gönlüne göre versin İnşallah ☺️☺️
3kuzuAnnesiyim Betul124 yok ondan emin olmak icin zaten cok ugrastilar. Bnde zaten bir haftadr onu arastriyorum ama sukur o derece bsy dglmis ve doguma kadar gecer diolar. Bazilari 10 mm den bahsedio onun ustu tehlikeliymis. Zaten baska bi kontrolede oncelikle tabi ki bunun icin gidecegim . Diorumya sayisiz firmda okudum cok azi kizda oluyor ama sukur onlarinda doguma kadar gecti demisler
Ozlmplt 3kuzuAnnesiyim aynı sorunu yaşamışız 3 farklı doktor detaylıya kadar hep kız dedi detaylida doktora sorma gereği bile duymadım nasılsa kız dediler diye sonra doktor birden erkek bebek dedi şok geçirdim o an resmen dedim 3 doktor kız dedi ama şimdiye kadar dedim doktor baktı baktı farklı doktor çağırdı sonra net bişey bizde ogremedik maalesef o an ilerleyen zamanda yine doktoruna sor dedi geçiştirdi bizde o ikilemde kaldık şuan ve bir sürü kız kıyafeti aldım hayırlısı inşallah 😂
Betul124 3kuzuAnnesiyim Allah gönlüne göre versin inşallah hakkında nasıl hayırlıysa o olsun bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın inşallah ☺️
3kuzuAnnesiyim Betul124 Amin zaten Rabbimden hep hayirlisini istedim ve gonlumdekinide ondan da kuldanda saklamadim. Yerimde ki her kadinin da gonlu bu yerimde olmuyan bizi anliyamaz o yuzden bari kirmasalar zaten bu korkulardan bu kadar takinti haline getrdik
Betul124 3kuzuAnnesiyim bunda seni kıracak yada yadırganacak bir durum yok tabi ki hem kız hemde erkek anneliğin herkes tatmak ister birazda dış etkenlere maruz kalıyoruz ister istemez kız olsa erkek neden yok erkek olsa bide kızın olsa daha iyi olur derler ama hiç bir zaman evladın ne kadar kıymetli olduğunu anlatmazlar hep bi yadırgama peşindeler