Betul124 3kuzuAnnesiyim bunda seni kıracak yada yadırganacak bir durum yok tabi ki hem kız hemde erkek anneliğin herkes tatmak ister birazda dış etkenlere maruz kalıyoruz ister istemez kız olsa erkek neden yok erkek olsa bide kızın olsa daha iyi olur derler ama hiç bir zaman evladın ne kadar kıymetli olduğunu anlatmazlar hep bi yadırgama peşindeler
3kuzuAnnesiyim Ozlmplt Allah sana nasip etsin insallah :) benim ki bir umut iste nasibim belli oldu sayilir.
Hamileanne 3kuzuAnnesiyim canım benimde bir kızım bir oğlum var ikisinin hamilleliği birbirinde farklıydı birinde midem asla bulanmadı çok rahattı erkekte mide bulantısı halsizlik hat safhadaydı ve evet oğlum bi hafta önden gidiyordu kızımda öyle bir şey olmadı haftasıyla uyumluydu zaten herkes bu erkek diyordu belirti farklı olunca cinsiyette farklı oluyor diyorlardı gerçektende öyle oldu. Şuan 3. gebeliğim henüz cinsiyeti öğrenmedim ama burda herkes erkek dedi siz dahil bakalım hayırlısı olsun
3kuzuAnnesiyim Hamileanne 2 kizimda ayniydi . En belirgin özellikler diger ikisinde olmuyan ve bunda olan ; canimin tatli istemesi, affedersin cinsel istek artisi,saclarımın berbat elektriklenip cansizlasmasi, vucudumun kararmamasi. Kızlarda bunların tersiydi.
Hamileanne 3kuzuAnnesiyim erkek çocukta cinsel istek artıyor bendede öyle olmuştu. Hayırlısı bakalım yani bizimkilere sorsan net erkek derler sana
Ftmtnhnnnn2 3kuzuAnnesiyim Allahim gonlunuze gore versin benim doktorumda bana erkek dedi ama kiz hissediyorum ve hala erkekmis gibi gelmiyo kiz cok istedigimden hep dua ediyorum Allahim gonlumdekini karnima koy diye ailemde hep kiziyo bana bu yuzden gercekten icim cok skiliyo karnimdakine haksizlik yapiyormusum gibi gelior bu seferde onun icin agliyorum burdaki herkese sordum hepinizde kiz demistiniz farkli bi dr randevu alicam Allahim gonlumuze gore versin
3kuzuAnnesiyim Hamileanne kimden duyduysam erkkte artıı dıolar evt. Yani rüyalarım bile aylarca esimden ayrı gıbıydım surekli. Ömrümde ılk kez oyle oluorum bırak hamileliği:)
Deletedmom_69 Hamileanne bende aksine düştü 😅 Banada 3 doktor erkek dedi @3kuzuAnnesiyim vücudum aksine karardı cildim saçlarım kızlarda kötüydü bunda iyi kızlarda çok hızlı kilo aldım bukez almadım hayırlısı olsun inşallah hakkında
Kalbiimde2can Canim bence sen bi daha git cünkü dedigin gibi baya karisiklik olmus ve en son cinsiyetide resimden tahmin etmisler resmen bunun netligi olamaz bencede ve 1 saat sürmüs yüzü koyun yatiyormus bide yanilma payida olabilir
3kuzuAnnesiyim Kalbiimde2can zaten dedi 3 4 hafta sonra yıne gel takip edelim o zmn pozisyonda degıstrır daha iyi bakarız diye.
Kalbiimde2can 3kuzuAnnesiyim Anladim canim hadi gönlünden gecen olurda insallah bi erkek bebis nasip olur sanada 🤲🏻 bizde hala bekliyoruz bu bebisler niye böyle zorluOrlar ya acip gösterseler ya güzelce🤣
3kuzuAnnesiyim Kalbiimde2can Amin canım ınan ben basıma gelmez dıodum benımkiler cok kılay bebeklerdı ulkmkez kndını arap sacına cevırmış bir cocugum oldu :)
3kuzuAnnesiyim Ftmtnhnnnn2 Amin canım ama makesef beklediği olmayınca umud edenler gıbı görüyorum ben kndımı herseye ragmen tıpkı senin gibi işte:) napslım umudda guzel sonucta hala hamıleyız dıguröadık ve bu umut ve hisle istedgmizi az çok yasıoruz belki
Hazalert 3kuzuAnnesiyim canım 16.haftadan beri kız dediler 21.haftamda detaylıda da kız dediler ve hafif böbrek genişlemesi var demişlerdi. %90 erkeklerde görülüyor olması kızlarda görülmeyeceği anlamına gelmiyor sonuçta. 27.haftada da böbrekleri haftasına göre uyumlu hale geldi demişlerdi.
3kuzuAnnesiyim Hazalert cok sükür düzelmiş yani. Bende o zmna kadar bklimde barı gidince bunu duyim şimdi gitmeye korkuyorum. Buyudukce düzeliyorsa az daha buyusun öyle gidim
Aspenya44 3kuzuAnnesiyim canım resemn benim içimi dile dokmussun . Rabbim gonlumuzdeki i hayırlı kılıp nasip etsin inşallah. Sana açık bir kapı bırakmış doktor bence hiç durma başka bir doktora git ben olsam çoktan giderdim. Allah gönlüne göre versin.
3kuzuAnnesiyim Aspenya44 Canım gitmek istemiorum cnku bu böbreklerde ki sorun buyudukce gecıo dıolar barı bıraz bklimde su genişleme küçülür inşallah şimdi gitsem hala aynıysa yada ılerlemişse üzülürüm zar zor okuya okuya kndımı bıraz ıkna ettım barı dedıgı gıbı 4 5 hafta gecsın buyusunde bebek belki bu sorunu hafıfler en azından onu duyup mutlu olim :/