Susamtohumununannesi kız benım ama detaylıda böbrek kabalı dedı ama daha sonrakı kpntrolllerımde doktor böbrek büyümesi dedı
Anne karnındaki bebekte böbrek büyümesi!!!
Kiwi12 ilhan varank eğitim ve araştırmaya gidiyorum perinataoloji
Humeyraeslem1 oylemı orası banada yakın otobüsle Doktor bu oraya yönlendiriyor
Kiwi12 randevu alıp git istersen için rahat etsin istiyorsan
Humeyraeslem1 bı denesem mi acaba yanı daha alınacak çok seyım var ve doğum parası 8000 bon
- Düzenlendi
Annecim58 ya benımde bebegıme dediler ama kız :/ kimi duysam erkkte olur dıoşar. Oda bırı 5.5 digeri 5.7 cıktı. 2 kızım daha var onlarda böyle bsy cıkmamıştı
Kiwi12 sen bilirsin aynı şeyler devlette de var o hastanede doğum yapanlarda genelde memnun
3kuzuAnnesiyim benımde erkekte böyle bısey hasamadım kızlarda var böyle sorun ablamadımm bnde doktor kafana çok takma kendını mahvetmıssın dedı doğumdan hemen sonra kontrol ettırıe baktırırı izmir belkı duzelır bunları ozaman düşünürüz kçaımdı takma kafana dedı ama olmuyor
Humeyraeslem1 oylemi daha önce başka yorumlara denk geşdım hemsıre ve ebeler den çok şikayetçi lerdı
- Düzenlendi
Kiwi12 yok canım cok okudum bir cok formda baktım nerdeyse %90 erkk bebek annesı yazmış
3kuzuAnnesiyim aynı bende çok arastırdım her yerde dedıgın gıbı%90erkek bende anlamadım
Kiwi12 2 kızım var hıc böyle bir sorun olmadı. Hatta basta bunu dedı dedim o zmn kesın erkk
3kuzuAnnesiyim Allah Allah benım ilk kızında durumum olmadıgı gçıcın detaylı yaptıramamıstkm o zaman ogrenılmedı onunkı 2 yaaında ogrenıldk göz altı morşukşarı ve göz sısmesınden dolayı bunda detayşıda gördüler
Kiwi12 hyr ıkısınıde detaylı ysptırdım ıkısındede hıc bı sorun cıkmadı.
3kuzuAnnesiyim nadır oluyor galıba
Kiwi12 evt iste bizimkiler o nadr kesimde :/
3kuzuAnnesiyim bende şansmı nedır anlamıyorum kızlarda hep bı şey oluyor ilk kızımda 1000 insanda 1 görülen amniyotik bant çıktı engellı doğacak dedıler Allah’a sıgındım hep kuran okudum dua ettım doğum esnasında çok’a cadılar ama bandı bulamadılar herkez çok sasrmıştııı bundada inşallah böyle bır mucıze olur bıraey çıkmaz herşey kaybolur normalde doner
Kiwi12 valla bnde sinaniorum 2 li testte de down riskim yuksek cikmisti fetal dna yaptim. 3. Gebeligim ilk kez bu sorunlarla karsilasiorum
3kuzuAnnesiyim Allah büyük Rabbim dermansız dertle sınamasın kimseyi
Kiwi12 geçmiş olsun canım inş önemli bir sorun değildir ve çok çabuk şifa bulur