• Sağlık
  • Anne karnındaki bebekte böbrek büyümesi!!!

Humeyraeslem1 bende özele gkdıyorum devlete gecmeyı düşündüm maddı durumdan dolayı sırf bu yüz den devlete geçemiyorum dıkkat etmezlerse ya dıye

Annecim58 inşallah oyledır kuzum evet baya arastırdım erkek bebekler de görünüyor muş hep ama benım kız

Kiwi12 bisey söylimmi sana hiç düşündüğün gibi değil herseyi söylüyorlar devlette de inceliyorlar hatta ben bazen sinir oluyorum herseyi kurcalamalarina

Humeyraeslem1 bunu da soyşedı ozeldekı doktor kafana takma şuan düşünme bunu sen kendını çok kötü yapmıssın sararmıssın uykuda uyumuyor gıbısın bak çok halsı gördüm ıyı deılsın yapma dedı ama gerçekten aglıyorum bazen ve uyku uyuyamıylrum

Kiwi12 böbrekte mi böbrek kanalında mı? Benim doktorum daha 12. Haftada bu konuda uyarmıştı bizi 21. Haftada detaylıda bir kanal 6.8 mm ve diğer kanal 6.7 mm genişlemişti. 10 mm üstü tehlikeli olabilir ama şimdide doğumda mutlaka takip öneriyorum dedi. Doktorum ve detaylı ultrasonu yapan kişi aynı pretinatalog. Benim oğlum olacak ve bu 10 erkek bebekten 7 sinde görülen bir durummuş çok endişe etmeyin sadece doğumdan sonra takip edelim dedi

Annecim58 ya benımde bebegıme dediler ama kız :/ kimi duysam erkkte olur dıoşar. Oda bırı 5.5 digeri 5.7 cıktı. 2 kızım daha var onlarda böyle bsy cıkmamıştı

Kiwi12 sen bilirsin aynı şeyler devlette de var o hastanede doğum yapanlarda genelde memnun

3kuzuAnnesiyim benımde erkekte böyle bısey hasamadım kızlarda var böyle sorun ablamadımm bnde doktor kafana çok takma kendını mahvetmıssın dedı doğumdan hemen sonra kontrol ettırıe baktırırı izmir belkı duzelır bunları ozaman düşünürüz kçaımdı takma kafana dedı ama olmuyor

Humeyraeslem1 oylemi daha önce başka yorumlara denk geşdım hemsıre ve ebeler den çok şikayetçi lerdı

Kiwi12 yok canım cok okudum bir cok formda baktım nerdeyse %90 erkk bebek annesı yazmış

Kiwi12 2 kızım var hıc böyle bir sorun olmadı. Hatta basta bunu dedı dedim o zmn kesın erkk