Hazalaskin uzaydanbirisi doğar doğmaz çocuğa cinsiyet ayrımı yaptırma kız çok güzek bence erkek de giyer hem sünnet ilk kıyafetinin beyaz olması 🥰
Silaaa_2 uzaydanbirisi bence olur hem erkek hem kız giydirebilinir benimde oğlum var bende ona bu tulumu aldım 🤗🥰
Aynenkanka uzaydanbirisi ayy bu çok tatlı benim de oğlum olucak bulamıyorum e bebeklerde kaldırdılar herhalde 🥲 hiç bakma başkalarına canım çok tatlı bi takım giydir gitsin🥰🥰
Cancan2 uzaydanbirisi bende aldım oğluma bundan inşallah giydirmekte nasip olur boş ver beğenmeyenler padişah kostümü giyip gezsin 😂
3kuzuAnnesiyim uzaydanbirisi giydrilir canım hatta kızımın böyle bır zıbını var bu hamılelıgım erkk olursa bunuda gıydrırım die ayırmıştım
uzaydanbirisi zeynepmom34 merhaba e bebekten aldım 🥰 Yenidogan Baby Mom&Dad Kendinden Eldivenli Tulum-Body-Sapka 3lü Set Unisex’’’ bunu yazın arama kısmına 😊
Kalbiimde2can uzaydanbirisi tabiki giydirilir canim neden olmasin bende ogluma almistim ayni böyle giydirmistim 😍❤️
Derya034 uzaydanbirisi Canım canım bende aynısını aldımm😍oğluma sağlıklı giydın tam takım aldım ondan kimseye takılma güle güle giysin
Silaaa_2 Derya034 teşekkür ederim sayfayı paylaştım zaten almak isteyen olursa diye uygundu inşallah doğsun bebis giydircem güzel güzel 🥰