Eemoom uzaydanbirisi neden olmasın ki. Mavi renge de kıza olmaz diyorlar. Ben giydiriyorum kızıma. Hatta bazı kıyafetlerini alırken bir kaç tane takımda erkek bebeklerin takımından eklemiştim. Böyle dinazor falan vardı üzerinde maviliydi. Bunlar kız beneğe olmaz erkek elbise dedi satan kişi. Yazılı kural mı çocuk ben kızım bunu giymem mi diyecek dedim aldım 😂 çokta yakışıyor kızıma 🤣
selinsmother Bende aynısını LCW den kızıma aldım profil resmimdeki 🥲 ama bir arkadaşım çok beğendi oğluna aldı bence ikisine de olur çok güzel 💕
Elifsu01 uzaydanbirisi bence giydirilir canım takılma benim de oğlum olacak ablasınım pembişlerini giyecek nasip olursa🥰
Hayalmi uzaydanbirisi yok hayır doğru unisex 🥰 instagramda görüyorum şuan çok popüler bu takım erkek kız herkes giydiriyor çokta yakışıyor 🥰
55Ozge41 Aynısından bende aldım ilk başta kız dedi doktor onun için almıştım ama oğlum olucak ona giydiricem nasipse 😊
Roserose1 uzaydanbirisi ay siz benım oğluma aldıklarımı görseniz 😂 bu çok masum bende h&mden almıştım bu takımın aynısını hiç kız erkek yok gerçekten bebek bunlar sonuöta ve beyaz ikisinede çok yakışıyor ❤️
Busenl uzaydanbirisi benzerini bende aldım hm’ den . Hastane çıkışı olarak kullancam benimde erkek . Unısex zaten
Pembesarelle2 uzaydanbirisi Olur tabi neden olmasın ya , zaten böyle pembe kızlar mavi erkekler giyer zihniyetinden nefret ediyorum Takıma bayıldım hatta nerden aldın canım Güzel günlerde kullansın bebiş ❣️
esnyz14 uzaydanbirisi giydirilir neden giydirilmesin bende kızçeme almıştım hatta cinsiyet bile belli değilken ortada bebiş bile yokken almıştım, ikisine de uyar konuşmak için konuşanlara aldırış etmeyin🦋
Ebrarkubra uzaydanbirisi çok güzelmiş gayette unisex bir ürün takılmayın herkese ne yani erkek diye mavi düz hayvan figürlü papyon vs. Mi olacak sadece saçmalık 🤣
Tinkerbell_0423 1Gunes tövbe bismillah nasıl erkeği kızı mı var, tabi ki de var Allah kızı kız olarak yaratmış erkeği erkek olarak herhalde herşeyin cinsiyetçiliği olacaktır. Tuluma gelirsek giydirebilir tabiki
Sadiyes uzaydanbirisi gayet olur yaa e bebekte ben de gördüm bunu cok güzel hiç takılma güzel günlerde giysin minik ❤️
LeylaNil92 uzaydanbirisi Olur tabikii de ben oğluma aynı modeli lcw dan aldım hem de kız reyonundan ☺️ iki cinsiyete de çok güzel olur. En çok giydirmeyi hayal ettiğim modeldi. İnşallah giydirmekte nasip olur ☺️
Aysegoksall uzaydanbirisi ben de oğluma çok beğenerek almıştım aynısından mukemmel ötesi tabi ki giyer hatta çok ta yakışır ♥️