Silaaa_2 Derya034 teşekkür ederim sayfayı paylaştım zaten almak isteyen olursa diye uygundu inşallah doğsun bebis giydircem güzel güzel 🥰
Tgcccc uzaydanbirisi allahim nasip ederse aynı takımı oglusum icin alacagim gebeligimi ogrendigim ilk gunden beri üstünde en merak ettigim takim🥰
Tgcccc uzaydanbirisi kaç aylık aldınız yenidogan almak istemiyorum hiçbişeyi bol bol giysin ufalmadan😃
uzaydanbirisi Tgcccc valla ben yenidoğan aldım ama bence çok küçük değil yenidoğan boyutu bile yenidoğan-3 ay yazıyor etiketinde de ama alırken yenidoğan diye seçmiştim 😄
gayecam Tgcccc e bebekte oda vardı kuzum. Çorap bölümünde bir ayağımda I ❤️Mom bir ayağında I❤️dad yazıyor 😂 valla bende şansa görmüştüm dayanamayıp aldım
Bircandeniz uzaydanbirisi yaa zaten ne oldukları 3 5 ay sonra belli oluyor giydir gitsin içinde kalmasın
Ozgeeeee34 uzaydanbirisi bende aldım aynısından ❤️ Benmde cinsiyetim henüz belli değil erkek olursa da giydireceğim tabikiiii 😊🌸
Melekby uzaydanbirisi aynısından bende aldım bnmde oğluşum olacak kim ne derse desin giydircem bence unisex 😂
ilkin41 uzaydanbirisi aaa niyemiş yani erkeğin kalbi olamaz mı kalp sadece kıza mı ait ne kadar saçma ben oğluma pembe hariç her renk kıyafet aldım
Haticehkak uzaydanbirisi bunu ben de erkek bebegim için aldim çok da severek aldim gayet de unisex bi kıyafet ikisine de olur. Çok da güzel tatlış güzel günlerde giysinler ☺️
Begumygul uzaydanbirisi tabiki giydirilir bende 34 haftalık hamileyim oğluma bende aldım bu setten. Onlar bebek cinsiyet ayrımı olmaz ki kalpli olsun kırmızı olsun sen ne istiyorsan onu giydir.