uzaydanbirisi Kızlar bu erkek bebeğe giydirilmez mi ? Alırken etikette unisex yazıyordu , gören kalplerinden dolayı kız kıyafeti gibi diyor 🥺
1Gunes uzaydanbirisi çok güzel olur kuzum erkeği kızı mi varya ne bu cinsiyetçilik anlamıyorum bari kıyafette yapmasınlar.
gayecam uzaydanbirisi bende aldım oğluma hatta hastane çıkışında bile giydirebilirim diye bavula koyacağım 😂 bunun erkeği kızı mı olurmuş 🤔
Tinkerbell_0423 1Gunes tövbe bismillah nasıl erkeği kızı mı var, tabi ki de var Allah kızı kız olarak yaratmış erkeği erkek olarak herhalde herşeyin cinsiyetçiliği olacaktır. Tuluma gelirsek giydirebilir tabiki
Sengul-9798 uzaydanbirisi gönül rahatlihiyla giydire bilirsin unisex diyorsun yıl olmuş 2023 kız erkek kıyafeti ayrimimi var yetişkinler bile giyiyor artık 😂
Mustafayigitvebeytugannesi uzaydanbirisi Ayy her yerden bir ses gelir saten giydir gitsin ne olcak ya bebek ne anlicak giydiği kiyafetin erkek mi kız mı olduğunu saten milletin ne söylediğinin bir önemi olmamalı 🌺 ✨ Bende oğlum 16 aylık pembe çıtçıtlı atlet olsun bady olsun hep giydiriyorum 😂
zeynepmom34 uzaydanbirisi ayyy bende bu takımdan istiyorum nerden aldınız benimkide erkek ne yazdıysam çıkmadı
uzaydanbirisi zeynepmom34 merhaba e bebekten aldım 🥰 Yenidogan Baby Mom&Dad Kendinden Eldivenli Tulum-Body-Sapka 3lü Set Unisex’’’ bunu yazın arama kısmına 😊
nacik0015 uzaydanbirisi ya niye giydirilmesin bunun bir değişiğini de ben aldım oğlum için kimseyi dinlemedim neyi beğendiysem tüm alışverişimi kendim yaptım kimseye laf düşmez senin oğlun senin kararın ❤️
Binnur-cam uzaydanbirisi söyle onlar giydirmesin cocuklarına ben giydiricem de 🤣 Çok güzelmiş valla sağlıkla güle güle giysin inşallah 🤲