Nursaygi pnrbrnci-6106 Bebiş için kıyafetler tamam deterjan, şampuan, ıslak mendil, bez gibi şeyler kaldı birde benim hastaneye kendim için götüreceklerim onlarıda yavaş yavaş tamamlayıp 1-1,5 aya hastane çantasını hazırlar tamamlarım diye düşünüyorum. 🥰
pnrbrnci-6106 Nursaygi bayağı şeyler almışsınız siz de ☺️ Hayırlısı ile kucağımıza alıp o minicik kıyafetleri üzerlerinde görmeyi nasip eder bize rabbim inşallah 🙏
Meryem_79 pnrbrnci-6106 benimde son 85 prensesim kavuşmaya az kaldı Elif sare olacak ismi günler çabuk geçmeye başladı bizde hazırlıklara devam
pnrbrnci-6106 Mommm03 Mucizebebek2 hayırlısı ile kucağınıza alırsınız inşallah 🙏 hastane çıkışı için önerebileceğiniz bir yer var mı? İnstagramdan bakındım ama sayfalara güvenemedim pek. Siz araştırdınız mı ?
Mucizebebek2 pnrbrnci-6106 30+5 olduk bizde oğluşumla 10 lu hastane çıkışı seti ve bakım ürünleri kaldı sadece diğer eşyaları hazır ismimizde Mehmet olacak nasipse inşallah 🌼
pnrbrnci-6106 Ayytacc hayırlısı ile istediğin bir doğum olur inşallah canım benim. Rabbim yar ve yardımcın olsun 🙏
pnrbrnci-6106 tazecikannee trabzonda yaşıyorum ben, buradaki özel hastane fiyatları uçmuş resmen. Devlet hastanesinde iyi bir doktor buldum, perinatoloji de var bi sorun olduğunda doktorum hemen yönlendiriyor sağolsun. Bakalım bizim doğum tarihi be olacak?☺️
AlmilaninAnnesiii pnrbrnci-6106 benim bitti eksiklerim çoğu şeyi aldım diyebilirim bı kaç parça da yazlık tulum almayı düşünüyorum şortlu falan cicili bicili onun dışında herseyimiz tamamdır 😇 sizlerde durumlar nasilll?
pnrbrnci-6106 AlmilaninAnnesiii valla benimkine daha çok uzun kollu ve biraz kışlık mevsimlik şeyler aldık. Malum Karadeniz’de havanın ne olacağı pek belli olmuyor. Hamileliğimi ilk öğrendiğimde trendyoldan kotonda indirim kuponum vardı onunla yazlık 2 tane tulum aldım şuan sadece o iki yazlık kıyafeti var 😅 biraz da ihtiyaça göre almayı planlıyorum. Elimde olanlara göre bir liste çıkaracağım neyi var neyi yok ona göre eksik olanları tamamlarım heralde. Biraz da indirimlere odaklı alışveriş yapıyorum zaten☺️
pnrbrnci-6106 Mucizem33 foruma yazan annelerin pozitif doğum hikayelerini okuyunca içimden diyorum ki acaba ben de böyle güzel rahat doğum yapabilecek miyim☺️
pnrbrnci-6106 Duygu_0147 balık Burcu olacak☺️ Bende bir balık Burcu kızı olarak diyebilirim ki gerçekten çok duygusal, ince düşünen, nazik kibar bir bebek olacak inşallah ☺️ Sağlıcakla gelsin kuzucuk🙏Sizin de Doğum hikayenizi bekliyoruz ☺️
AlmilaninAnnesiii pnrbrnci-6106 Biz Balıkesir de olduğumuz için muhtemelen yaz bebesi olacagiz 😇 genellikle 6 ay kısa kol zıbın aldım yazlık bide iki tane elbise tulum tarzı alsam yeterli olacaktır diye düşündüm. Sağlıkla gelsinler inşallah 🥰 bu arada Karadeniz’in neresindesinizz
pnrbrnci-6106 Mucizem33 henüz belli değil canım, doktor bişey söylemedi daha. Bana kalsa normal doğum istiyorum, bebeğin pozisyonu da uygun şuan. Başı hep altta, sağ tarafıma tekme atıyo hep, göbeğim sağa doğru yamuk duruyo zaten😅