pnrbrnci-6106 Aysecan0335 yaa ne güzel erkenden öğrenmişsiniz cinsiyetini🥰 biz 18. Haftada kesin olarak öğrenebildik. İsmine karar gerebildiniz mi peki?
Aysecan0335 pnrbrnci-6106 evet babamızın adı Burak , Buğra koyalım diye karar verdik :) sizin ne cinsiyet
pnrbrnci-6106 Mommm03 ayy şuan ki heyecanınızı hissedebiliyorum gerçekten☺️ Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏 normal doğum mu olacak yoksa sezeryan mı?
Mommm03 pnrbrnci-6106 hem heyecan hem korku hepsi bir arada ilk doğum normaldi şimdide normal gözüküyor ama bakalım
pnrbrnci-6106 Sulezeynep biz bayağı şeyler aldık, teyzelerimizden ve anneannemizden de hediyeler geldi sağolsunlar🥰 bir tane hastane çıkışı yaptırmak istiyorum böyle isimli olanlardan, hatıra kalsın diye. Var mı memnun kaldığınız bir yer?
pnrbrnci-6106 Mommm03 hayırlısı ile sağlıcakla doğsun inşallah 🙏 ben çok korkuyorum sezeryandan🙈😣 narkoz almak istemiyorum, bebeğimle birebir ilgilenmek istiyorum. Doktor şuanlık belirli bir şey söylemedi. İkimiz için de Hayırlısı ile normal doğum olur diye dua ediyorum içimden☺️🙏
Sulezeynep pnrbrnci-6106 instagramfa çok.sayfa var ama genelde hepsi aynı yapıyor zaten herhangi birinden verebilirsiniz . Siz şanslısınız maşallah teyzeler sağolsun 🥰
pnrbrnci-6106 Aysecan0335 güzel isimmiş 🥰bizim de oğluşumuz olacak hayırlısı ile, Ali Arda koyacağız ismini 🥰
pnrbrnci-6106 gizem3435 sizin de az kalmış☺️ Ben size göre yolun başında sayılırım😅 sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah canım. İsim bulabildiniz mi?
pnrbrnci-6106 AlmilaninAnnesiii Nursaygi aynı haftalarda doğum yaparız muhtemelen ☺️ Bitti mi eksikler?
gizem3435 pnrbrnci-6106 amin hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı inşallah 🤲 Ayaz yada Göktuğ arasında karar veremedik henüz 💙 siz düşündünüz mü isim?
Nursaygi pnrbrnci-6106 Bebiş için kıyafetler tamam deterjan, şampuan, ıslak mendil, bez gibi şeyler kaldı birde benim hastaneye kendim için götüreceklerim onlarıda yavaş yavaş tamamlayıp 1-1,5 aya hastane çantasını hazırlar tamamlarım diye düşünüyorum. 🥰
AlmilaninAnnesiii pnrbrnci-6106 benim bitti eksiklerim çoğu şeyi aldım diyebilirim bı kaç parça da yazlık tulum almayı düşünüyorum şortlu falan cicili bicili onun dışında herseyimiz tamamdır 😇 sizlerde durumlar nasilll?