pnrbrnci-6106 Mucizem33 henüz belli değil canım, doktor bişey söylemedi daha. Bana kalsa normal doğum istiyorum, bebeğin pozisyonu da uygun şuan. Başı hep altta, sağ tarafıma tekme atıyo hep, göbeğim sağa doğru yamuk duruyo zaten😅
AdinsMom pnrbrnci-6106 29+3 olduk biz de allahın izniyle herşeyi tamam bi oğluşumuz eksik allaha şükür yolunu gözlüyoruz bakalımm son 74🫠💙
pnrbrnci-6106 AdinsMom bu sene erkek senesi heralde, kime sorduysam hep erkek dedi 🥰 oğluşlarımıza kavuşuruz inşallah sağlıcakla 🙏💙
gizem3435 pnrbrnci-6106 amin hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı inşallah 🤲 Ayaz yada Göktuğ arasında karar veremedik henüz 💙 siz düşündünüz mü isim?
pnrbrnci-6106 Mucizebebek2 ordan da baktım da baskıları kaliteli midir acaba? Nakışlı olanlara da pek denk gelmedim ben
AlmilaninAnnesiii pnrbrnci-6106 Biz Balıkesir de olduğumuz için muhtemelen yaz bebesi olacagiz 😇 genellikle 6 ay kısa kol zıbın aldım yazlık bide iki tane elbise tulum tarzı alsam yeterli olacaktır diye düşündüm. Sağlıkla gelsinler inşallah 🥰 bu arada Karadeniz’in neresindesinizz
pnrbrnci-6106 AlmilaninAnnesiii hadi bakalım, AlmilaninAnnesiii hadi bakalım, Trabzon’da oturuyorum canım. Buraların havası pek belli olmuyor. Kısa kollu bir 2 takım alırım şimdilik. Şu renkli ultrasonlar hangi haftada çekiliyor biliyor musun ☺️🙈
Sulezeynep pnrbrnci-6106 instagramfa çok.sayfa var ama genelde hepsi aynı yapıyor zaten herhangi birinden verebilirsiniz . Siz şanslısınız maşallah teyzeler sağolsun 🥰
pnrbrnci-6106 Sulezeynep dolandırılanlar olmuş, bi kaç tane yazı gördüm forumda paylaşmışlar. O yüzden pek güvenemiyorum. Bi akrabam var belki ona yaptırırım bakalım henüz karar veremedim☺️
Mucizebebek2 pnrbrnci-6106 isimli seti Trendyol dan yaptırdım çok kaliteliydi linkini atarım istersen
pnrbrnci-6106 Sila66 güneş ismi çok güzel, biz kızımız olsaydı güneş ismini koymayı düşünüyorduk. Onun haricinde Mihrimah, masal, Asya isimleri de güzel. Fikir olur sana da ☺️
AlmilaninAnnesiii pnrbrnci-6106 Kuzu biz ilk günden beri renkli ultrasona giriyoruz özelde ama detaylı ultrason da da görebilirsin renkli olarak. 20 22. hafta arası git detayliya. Bu arada kaç haftaliksin