Ozge111 inşallah bi daha yaşamazsın canım benim de bu 3 gebeliğim 2 düşük yaşadım bende seni anlıyorum insanlar sanki sen yanlış bir şey yapmışsın da düşmüş gibi davranıyor 😕 Allahım hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize 🤲🌺

Kubra0123 işte tamda dediğiniz gibi diyor biz tarlada şurda burdq neler yaptık bişi olmuyor bir çocuğu doğurqmıyorsunuz diyor

Heyzilwq aynn öyle gerçekten kimse içimde ne yaşadığımı bilmiyor anlamak ta istemiyor

ne zor bir durum ve ne kadar da sabırlıymışsınız 🙏 siz büyüklüğünüzden vazgeçmeyin bilmiyorum ne kadar mümkün. kayınvalideniz insan olmayı becerememiş ama siz fazlasıyla olgunsunuz belli ki. bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanız dileği ile.

ne zor bir durum ve ne kadar da sabırlıymışsınız 🙏 siz büyüklüğünüzden vazgeçmeyin bilmiyorum ne kadar mümkün. kayınvalideniz insan olmayı becerememiş ama siz fazlasıyla olgunsunuz belli ki. bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanız dileği ile.

Ozge111 ay. Bunların laf söyleyip de sonra dan terslenince şakaya vurmalari yokmu beni delirtiyo gerçekten

handeserdes sonuç olarak eşimin annesi bu kadar sustuğum da eşim için zaten Allaha havale ettim artık. Amin inşallah 🤲

Ozge111 cahile laf anlatması kadar zor birşey yok aynı modelden bende de var alacağım satacağım gideceğim geleceğim hayatımda olan şeylerden asla bahsetmem çünkü herşeye saçma sapan yorumları oluyo bu tarz insanların Allah’a havale etmek tek çözüm

Ozge111 valla kuzum salaklık değil de saflık inşallah sağlıkla kucağına alırsın ❤️

Nurse2018 benimkide öyle evime gelen misafire ne pişireceğime kadar konuşuyor