Kaynana sorunu
Ozge111 canım bu kadar üst üste düşük senin için iyi değil bi detaylı araştırmalisin bence neden düşük oluyor diye bu konu önemli kendi sağlığın için eğer sebebi bilirse tedavisini olursun ama eğer sen sürekli deneme ve düşük yaşarsan sağlıklı Hamile kalma olasılığı düşürürsün bu sefer kaynanan daha fazla laf eder ama sen düşük sebebini kimse için değil kendin için yapmalısın 🌼😊
Ozge111 Canım düşmicek olan bebek düşmüyo kayınvaliden sanki herşey senin elindeymiş gibi konuşuyo ilk kızımda hamile olduğumu bilmiyodum ne ilaçlar aldım nerelerden düştüm yuvarlandım ama sağlıklı doğdu sonrasında bi kimyasal geçirdim yani verende Allah alanda bide sorunun varmış yani tedavi görüyormuşsun şuan psikolojik olarak yaptığı baskıyla sana ve bebeğine eziyet ediyo resmen iyilik yapıyım derken
Gamzesiratas artık ondan nefret ediyorum gerçekten zaten sevmiyordum artık iyice soğudum sürekli aynı şeyi yapıyor sürekli herkes te kızıyor eltilerim kayınbabam ama kadın anlamıyor
Ozge111 Rabbim vicdan versin inşallah
Ozge111 bence hamileliğinizi 3-4 ay geçmeden kimseye söylemeyin. En azından düşse bile kimsenin diyecek lafı olmaz
Ozge111 Sağlıksiz gebeliklerde düşük olur. Sen hamileyken hiç acı yasamadinmi yada iş güç yapmadın mı hoplayıp ziplamadin mi (kukla gibi durdun) de Zaten gebeliğim saglikli olsaydı bı şekilde Allah saglikli bir şekilde dünyaya getirmeyi nasıl ederdi. Eski kadınlarımız tarlada çalışmış yük taşımış ama sağlıklı lda doğurmuş yani. Allah’a havale et. Allah boyle cahillerden korusun
ne zor bir durum ve ne kadar da sabırlıymışsınız 🙏 siz büyüklüğünüzden vazgeçmeyin bilmiyorum ne kadar mümkün. kayınvalideniz insan olmayı becerememiş ama siz fazlasıyla olgunsunuz belli ki. bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanız dileği ile.
ne zor bir durum ve ne kadar da sabırlıymışsınız 🙏 siz büyüklüğünüzden vazgeçmeyin bilmiyorum ne kadar mümkün. kayınvalideniz insan olmayı becerememiş ama siz fazlasıyla olgunsunuz belli ki. bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanız dileği ile.
Ozge111 ay. Bunların laf söyleyip de sonra dan terslenince şakaya vurmalari yokmu beni delirtiyo gerçekten
handeserdes sonuç olarak eşimin annesi bu kadar sustuğum da eşim için zaten Allaha havale ettim artık. Amin inşallah 🤲
Silanizz_00 evet sonrada hiçbişi söylememiş gibi davranır
Ozge111 Allah sabır versin böyle kaynanası olan bizlere,