kahvesever__ Zumzugukodummuzzingillatirim bir günden bir şey olmaz aşkım ya zaten sen fit bir kadınsın 😘
Zumzugukodummuzzingillatirim kahvesever__ 80 kilo oldum ne fıtı sensin fitt spora basladım geri flflfllf
Zumzugukodummuzzingillatirim Hallerimvarbenim geldi kız gel sen ne yapacağını yazsan da olar dkdllddld
Asliormanci Zumzugukodummuzzingillatirim aaahhhh ben aldım alacağımı haftaya doğumum var artık doğumdan sonra diyerek saldım 20 kilo aldım
Burnumageliyoduslkmsn Zumzugukodummuzzingillatirim boz bugün et sote pilav yap 90 günüm kaldı dogurayim dukanlara isveclere başlayalım keşke kilo verme grubu acsak😁😁😁💅💅💅
Zumzugukodummuzzingillatirim kahvesever__ aşkım daha koşturma zamanı gelmedi, suyuda içiyorum ama stresten şiştim gene… Psikolog yokmu 3 5 seans psiko terapi yapıp alsın şişliğimi yaaa
Ikiz_annesii Zumzugukodummuzzingillatirim hahah bilmez miiii. Cacık diyip gecmiyceksin her detayına da dikkat ediyo gurme gibi
Busimss Zumzugukodummuzzingillatirim akşama dolma biberim var ama yanına ne yapacağım konusunda kararsızım sanırım bir çorba ekleyeceğim
Zumzugukodummuzzingillatirim Eylulmom_ aşkım oda salata yaa neyse çorba yapar geçerim ben mi düşüncem kocam düşünsün oda saldı götü göbeği iyice zaten fit ana babadan dombiliye dönüştük yok öyle