Zumzugukodummuzzingillatirim Aşkımlar akşama pırasa salatası, yani bildiğiniz düz salçasız falan zeytinyağlı pırasa yapacağım çünkü canım çekiyor 🤣 ama yanına ne yapsam bilemedim… Öneri alırım, bu arada biz bunu salata olarak yiyoruz evet.
Pamuk Zumzugukodummuzzingillatirim bizde dünden kalma barbunya yemeği var yanına salçalı makarna salata . Daha ne olsunki😂
68selda06 Zumzugukodummuzzingillatirim ayy pırasa salatası deyince canım domatesli pırasa salatası çekti ne güzel olur
Hallerimvarbenim Zumzugukodummuzzingillatirim Eğer bebem uyurda kucağımdan inerse barbunya pilav yapıcam😅
Asilinannesi16 Zumzugukodummuzzingillatirim Ben eşime tripliyim hiç birşey yapmadim yapmicam kendisi yapsin 😅
68selda06 Zumzugukodummuzzingillatirim tokum acıkınca biz yazın hep yaparız bahçeden taze taze koparıp yeriz böyle mis mis
Zumzugukodummuzzingillatirim Hallerimvarbenim zeytinyağlı pırasa yanına ne yapabilirim sorusu aşkım bu
Hallerimvarbenim Zumzugukodummuzzingillatirim Akşama neler var yazmışsın başlıkta banane jdjdjd Pırasa hiç pişirmedim bilmiyorum elendim gidiyorum
Asilinannesi16 Zumzugukodummuzzingillatirim Heee pardon 🤣 hayatimda pirasa yapmisligimm yok ki 🤷🏼♀ yanina ne gider bilemedim ben elendim diger arkadaşlar mutlaka söyler 🤭🤣🤣🤣
Zumzugukodummuzzingillatirim Hallerimvarbenim geldi kız gel sen ne yapacağını yazsan da olar dkdllddld
oglusununannesii Zumzugukodummuzzingillatirim pırasa sevmem pekte yapmam ama yapınca yanına makarna yapıyorum 😂