Zumzugukodummuzzingillatirim Eylulmom_ aşkım oda salata yaa neyse çorba yapar geçerim ben mi düşüncem kocam düşünsün oda saldı götü göbeği iyice zaten fit ana babadan dombiliye dönüştük yok öyle
Eylulmom_ Zumzugukodummuzzingillatirim yaa aşkım adamın sana baktıkça eriyip gitmesi gerekiyor nasıl göbek yapar enişteye söyle doparlansın
Ikiz_annesii Zumzugukodummuzzingillatirim hahah bilmez miiii. Cacık diyip gecmiyceksin her detayına da dikkat ediyo gurme gibi
bendiyebiriii defneemom Ben bir de susuyorum. Çatlayana kadar sorar bir soruyu. Asla cevap vermem asla. Kudurarak uzaklaşır yanımdan ahshshs.
Zumzugukodummuzzingillatirim Eylulmom_ aşkım o manada eriyip gidiyor ama kilo baabında aynı hatta yükseliyor dkdldl
Zumzugukodummuzzingillatirim bendiyebiriii konuşmama için bende taktik istiyorum gelip iki sırnaşıyor ben iptal dkdkdkd
Cayvarmiya bendiyebiriii Zumzugukodummuzzingillatirim Bende istiyom taktik. Dün bir şeye kızdım yüzsüz gibi mesaj atmış tuğbammmm diye . Sırf sevmiyor diye pırasa çorba yapcam akşama . Hiç konuşmak istemiyorum sürtsün burnu napim taktik verin 😅😅😅
Eylulmom_ Zumzugukodummuzzingillatirim altın gibi mübarek içi sana erisede içten içe göbeginden birşey kaybetmek istemiyor ahfjsha
Burnumageliyoduslkmsn Zumzugukodummuzzingillatirim boz bugün et sote pilav yap 90 günüm kaldı dogurayim dukanlara isveclere başlayalım keşke kilo verme grubu acsak😁😁😁💅💅💅
Zumzugukodummuzzingillatirim Burnumageliyoduslkmsn aikım ben doğurdum verdimm zaten sonra aldım dkdkkd
bendiyebiriii Zumzugukodummuzzingillatirim valla ben de katır inadı var ahshsh birkaç gün sonra ben de affediyorum da ilk günler barut gibi olduğumdan hiç duymuyorum bile ahshsh
Burnumageliyoduslkmsn Kız direk posttan çıkıp buraya girdim belki aşko diyeni bulurum diye ama herkes asko diyor aşko
Gamzer Burnumageliyoduslkmsn Ben olabilirim o 🤣🤣 Önceleri burda çok samimi olduğum kimse yoktu en fazla canım, kuzum yazıyordum. Şimdi çok samimi olduklarıma aşko falan yazıyorum 🤣🤣🤣 @Zumzugukodummuzzingillatirim Prasanin yanına makarna pilav güzel olur AŞKO🤣🤣🤣
Burnumageliyoduslkmsn Zumzugukodummuzzingillatirim 75 lerdeydim 27+1iz 80 le kapatsam harika harika muhteşem olucak
Zumzugukodummuzzingillatirim Burnumageliyoduslkmsn 90 la hamile kaldım. 75 falana düştüm 83.5 doğuma girdim 70 çıktım 65 e indim sonra bibidi babidi buuuufff 😶🌫️ yazık kafama 80 oldum fmfkfkkf
Burnumageliyoduslkmsn Zumzugukodummuzzingillatirim nasıl verdin ne büyüsü bu sjsjjjdjd 68le evlenip hamile kalıp 75 lerdeyim ikizlerim çok büyük belim ince kalçalarım pombik gitmiyor erimiyor