Ozleeeem Bende sizin gibi hem degisik hem güzel olsn diye aradik durduk eşime begendiremedim hicbir ismi benay,ahsen ,almira bunlardan birisini istiyordum esim istemedi hic aklimda yokken zeynep icime düştü zeynebe karar verdik insAllah
BMH Zehra düşünüyorum ben de evlenmeden önce de cemre derdim hep ama etkilenmiyorum artık eskisi kadar
Happyy Marygur 14 sene once bir kizim olursa adina karar vermistim.2 oglumdan sonra insallah 2 gun sonra kizimi alacagim kucagima😍.Buğlem(cenneti mujdeleyen melek)olacak adi insallah🤗🤗
Marygur Happyy içinde ğ geçen isimlerin telafuzunu sevmiyorum buna rağmen oğlumun adı Kürşad Tuğra, kızda da ğ istemiyorum🤗
Cans50 Sanki mina mila mira liyalina bunlar anlamsız iki hecebin birleşimi gibi geliyor o yüzden isim bulmak çok zor
Wish Larin, Vera, Melina, Verda, Venüs... önerebileceğim isimler... sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Kmercer Marygur benim de kızım olacak , hep klasik isim isterdim o yüzden düşünmedim Ayşe koymayı düşünüyorum ❣️❣️❣️ ama duyduğum ilk anda çok kibar geldi, bal demekmiş :)
Merve71 Marygur biz eşimle ravza ya karar kıldık canım lakin ebrar ve yüsra da cok hoşumuza gitmişti 😊