EsraOzturk Asya ismini istemiştim ama eşim beğenmedi ☺️ Şimdi Defne isminde karar kıldık inşallah değiştirmeyiz 😊😊
Marygur Happyy içinde ğ geçen isimlerin telafuzunu sevmiyorum buna rağmen oğlumun adı Kürşad Tuğra, kızda da ğ istemiyorum🤗
Glcnhsyn Marygur Meryem eda da iki isim ama kullanan tanıdığım var çok hoş söyleniyor ve iki.isim diyede Teki soylememezlik olmuyor Meryem eda diye söyleniyor yani 😍
Zeynepsare9485 En güzeli klasik isimler Allah nasip ederse kızım olacak biz adını ZEYNEP SARE koyacağız 😀😀
Marygur Yok kızlar hepinize teşekkür🙏Ama hiç bi isime kanım ısınmadı ne kadar zormuş kız ismi, erkek olursa işimiz zor oğlum var zten çok zor buluruz ikinci ismikız olursa işimiz kolay cicili bicili isimler var diyodum hep ama yok ya kız ne kadar zormuş
Cans50 Benim de içim ısınmıyor isimlere ne olacak bu kızın adı bilmiyoeum ya herkeste var ya anlamsız yeni nesil isimleri sevmiyorum anlamsız heceler birleşmesi mila mesela ya da li ya ne yani anlamı iki heceui birleştir oluverdi.Yani nilüfer duygu seren ipek elif bunlar bana daha güzel geliyor
guliz35 Marygur estel kuzey yildizi demek bernaz o ne demek hatrlamiyorum ama ben melisa'ya karar verdim 🌟