Marygur Kızım olsun kızım olsa kızım olmalı diye diye kızım olacak ama biz isim bulamıyoruz😬 Çok sıkıcı bir durum çünkü hiç bi isim beni etkilemiyo yokmu şöyle duyduğumda a ne hoş ne sade ne zarif diyebilceğim bi isim. Var bi kaç tane, Bade, Ela, Arya gibi gibi.. Ama yok tam olarak işte bu diyemiyorum diyemiyoruz..
Cans50 Marygur aynıyız yaa 6. Ayim bitecek nerdryse ama hala içime sindiremiyorum hiçbir ismi yakıştıramıyorum
Kaderyunus Marygur Işıl , İnci , Nisa , Zümra isimlerinden birisini düşünüyordum ben oğlum oluyor siz değerlendirebilirsiniz 🤗
Marygur Kaderyunus hep aynı isimler 😀 Ne istiyorum bende bilmiyorum inan hem değişik isim olsun istiyorum değişik oluncada saçma buluyorum, sıradan isim oluncada heycan vermiyo😂 Kız isimsiz kalıcak bu gidişle
Kaderyunus Marygur bana da tam tersi daha normal geldi bu isimler Alya , Arya ,Asel ,Hafsa , Liya ,Liva isimlerinlerini görmekten tabir-i caizse gına geldii 😂😂😂
Evremada Marygur umay:eski Gokturk kitabelerinde geçiyor. Hayvanlari,yoksullari ve hamile kadinlari koruduguna inanilan güç.Biz Allah nasip ederse elif umay koyucaz
guliz35 Marygur estel kuzey yildizi demek bernaz o ne demek hatrlamiyorum ama ben melisa'ya karar verdim 🌟
minikkelebegimmm Marygur ayni biz bulamadik bi turlu birsuru isim vsr ama derin tanem duru tuana alara
Hazinem Marygur bizim de kızımız olucak bizde tam anlamıyla beğenemiyoruz bnm de işte bu dediğim bir isim olmadı henüz ama öykü ismine bir tık daha sıcak bakıyoruz
Kmercer Marygur benim de kızım olacak , hep klasik isim isterdim o yüzden düşünmedim Ayşe koymayı düşünüyorum ❣️❣️❣️ ama duyduğum ilk anda çok kibar geldi, bal demekmiş :)
Mgyldrmzclk @Marygur bende aynıyım ama eşim kızımızın ismini Öykü koymak istiyor oğlumun ismini ben koyduğum için kızımızıda o koyacakmış. 😂 benimde aklımda Melisa, Lina isimleri var. Oğlumda okuldan arkadaşının ismiyle (Nira) karnımı seviyor. 😬🤣 Oğluşumun ismi de Umut 😍
Cans50 Kızıma isim ben de bulamıyorum hepsi aynı farklılar da çok saçma Allahım kız ismi bulmak ne zormuş
Ozgeozkan Marygur Benim oglum olacak ama kiz olsaydi Mevsim dusunuyorduk, beni cok etkileyen zarif bir isim dusunun derim ☺
Evremada Bu arada umay olmasaydi zeynep yada aybüke koymak isterdim.Modasi hic gecmeyecek anlamli isimler
Burcin-13 Valla bana da alyalardan miralardan gına geldiği için Ayperi benim fıstığıma çoo yakışıcak diye Ayperi Güneş koyucaz😍