Asilinannesi16 Fatma11temmuz Amin cümlemizin 🤲🏻 kızlar anne karninda başlıyor işte naz yapmaya😅 yaradılışımızda var annesi bir suçu yok senin prensesinin keyfi ve kâhyasi ne zaman isterse o zaman gösterir 🤷🏼♀🤣🤣
defneemom Fatma11temmuz senin ki yine yandan gostermis benimkinin yuzunde ayagi ve eli vardi en son 😂
beyzacmvrc Sahnedekimadam  Birinde gözü açık dimi ya 😅 bize öyle gelmedi heralde videosu da var açıp açıp kapıyodu Ama bu haftalar da çok zormus 30 dan sonra falan aciyolarmis gozleroni Bizim detaylidaki fotolar bunlar 21+4 du. 25+2 olduk bu kontrol de yüzünu eliyle kapamistı göremedik ☺️ detaylida da elleriyle kapatmıştı sağa sola yattikcs açtı uğraştırdı baya 😅
Sahnedekimadam beyzacmvrc Oy ağzını burnunu yerim maşallahh bana da fotolarda öyle geliyor ama yansımadan sanırım 😊 keşke hergün görebilsek dimi
beyzacmvrc Sahnedekimadam bilmiyorum ki uzun bı video çekmiş eşim resmen açıp açıp kapıyodu göz bebekleri dönüyordu sağa sola bakiyoxu yani Orda doktora da sormak niye aklıma gelmediyse 😅
Busel Sizde yine göstermiş foto vermiş 32.haftadayim 30.haftada saliselik gordum ne foto var ne bisey😂😂😂
tosimosi Busel ahaha işte ben 33e giriyoruz elimde bir tane kol ve aradan çıkan dudak resmi var Doktorum dakikalarca uğraşıyor ama yok 😂😂 doğumda kaçamayacak artık diyo :D