beyzacmvrc Sahnedekimadam bilmiyorum ki uzun bı video çekmiş eşim resmen açıp açıp kapıyodu göz bebekleri dönüyordu sağa sola bakiyoxu yani Orda doktora da sormak niye aklıma gelmediyse 😅
Zmraemr Fatma11temmuz detaylı için iki defa gittim ilkinde yüzünü çok güzel gösterdi ikinci de göstermedi.Dr eğer yüz bölgesinde su fazla olursa o zaman iyi gösterir demişti
Yagmurum_herseyim Fatma11temmuz yalnız değilsin,32hafta bitmek üzere detaylı dahil,şimdiye kadar yüzünü hiç gostermedi,benimki de kız 🤔
Allahvargamyok Fatma11temmuz bizim kızda asla göstermiyor kızlar nazlı olur diyorlardı doğruymuş galiba babasına naz yapıyor bidahakine babası yokken bakacam dedi doktorumuz 😅🌸
Melekg Oğlumu doğunca gördük hep pipisini gösterirdi 😆 kızçem ama öyle değil bol bol gösterio gülüyor
tosimosi Busel ahaha işte ben 33e giriyoruz elimde bir tane kol ve aradan çıkan dudak resmi var Doktorum dakikalarca uğraşıyor ama yok 😂😂 doğumda kaçamayacak artık diyo :D
pamukseker15 Fatma11temmuz bebekler ultrasondan rahatsız oluyormuş o yüzden yüzünü kapatabiliyorlarmış. Ben 38+5 oldum neredeyse doğuracağım ve hiçbir ultrasonda göstermedi sadece yandan gördük biraz :/