Fatma11temmuz Kızlar detaylı ultrason dahil 2 randevumuzda da göremedik yüzünü her seferinde sağ tarafı gösteriyor sadece tam göremiyoruz çikolata vs bi işe yaramadı sizin farklı bi bilginiz var mı
Asilinannesi16 Fatma11temmuz Doktorum saga veya sola doğru yatmamı istiyor o zaman yakalıyoruz bizde Ancak yüzünü 😅
beyzacmvrc Fatma11temmuz detaylı da benim kizimda bı eliyle yüzünü kapatmıştı sonra açsın diye uğraşırken öteki elini de kapattı 🙄 beni sağa sola yatrmsti uğraş uğraş anca öyle gördük yüzünü biz Sonraki gitmemizde yine yüzünü kapatmisti eliyle Allah’tan detaylida güzelce gördük ☺️
Fts-fts11 Fatma11temmuz Csnim benimkide göstermiyor 29 haftaligim doktora giderken yürüyüş ysptim çikolata yedim qldigim tek poz dudak burun ve gözü tabi diğer gözünü eli ile kapamış
CmreKsidar Fatma11temmuz 35 haftalığım ilk defa geçen hafta azıcık gördüm ama benim plesenta önde görüntüyü kapatıyor cumartesi günü dürttü etti yok görünmedi ☺️ Görürsünüz insallah ben kendimi doğuma hazırladım artık☺️
beyzacmvrc Sahnedekimadam  Birinde gözü açık dimi ya 😅 bize öyle gelmedi heralde videosu da var açıp açıp kapıyodu Ama bu haftalar da çok zormus 30 dan sonra falan aciyolarmis gozleroni Bizim detaylidaki fotolar bunlar 21+4 du. 25+2 olduk bu kontrol de yüzünu eliyle kapamistı göremedik ☺️ detaylida da elleriyle kapatmıştı sağa sola yattikcs açtı uğraştırdı baya 😅
Asilinannesi16 Fatma11temmuz Amin cümlemizin 🤲🏻 kızlar anne karninda başlıyor işte naz yapmaya😅 yaradılışımızda var annesi bir suçu yok senin prensesinin keyfi ve kâhyasi ne zaman isterse o zaman gösterir 🤷🏼♀🤣🤣
Melek8080 Fatma11temmuz benim oğlum da yüzünü detaylı da gösterdi sadece diğer kontrollerde Hep plesantaya gizledi yüzünü