Minikkusun_annesi husnatskn Sabahları yumurta tüketirim ama son kaç gündür yumurta kokusu soğan kokusu istemsizce midem bulanıyor
pamukseker15 husnatskn et yemekleri salçalı domatesli her şey sarımsak sonra geçiyor ilerleyen dönemde :)
Humeyra16Selim Burcu395 canm benmde 7 haftya grdi ilk gebeligim ama inanilmaz kotuyum herseyden igrendm
Burcu395 Humeyra16Selim çözümü tavada gözlemede buldum kaşarlı yapıyorum yanında vişne suyu ınanılmaz ıyı geliyor deneyin derım
11melike Ciğer, maydonoz, yeşil ve kapya biber.,mısır, hala asla ağzıma koymuyorum kokusuna dahi tahammülüm yok 😀
GamzeBerkant Arwen23 bende aynı şekılde oldu oğrenınce bıraktım zaten son zamanlarda tıksınır olmuştum sıgaradan meğer gebeymışım ☺️ şuan eşımde bıle kokunca ığrenıyorum Başlamayı duşunmuyorum doğumdan sonra 😉
Mervenrdrmz husnatskn en çok fırın buzdolabı ve bulaşık makinesinden 😂 kapaklarını bile açamadım ilk 4 buçuk ay ve tavuktan aşırı tiksindim
Dolphin16 Kıyma , soğan , köfte , çay , yumurta 🤦♀️🤦♀️ bunları görmek bile istemiyordum bide parfüm mum kolonya kokusunu sevmiyordum 🤦♀️🤦♀️