Humeyra16Selim Burcu395 canm benmde 7 haftya grdi ilk gebeligim ama inanilmaz kotuyum herseyden igrendm
Leylaozgur husnatskn ilk gebeliğimde hiç bir şeyden amaaa bu gebeliğim daha 7 haftalığım ama her şeyden nefret ediyorum yaaaa yemek yiyemiyorum bütün kokulardan nefret ediyorum 😔😔😔😔 açım aççççç 😃
aleeyllz12 husnatskn KIYMA ET TAVUK BACIM NE ARARSAN🥹🥲 Asla hiç bir yemeğe değişmediğim göz ağrım mantı bile bana düşman artık.
esraEb 1996snl allah bağışlasın🙏Çok ilginç herkes proteinden tiksinmiş. Erkekte genelde et ve protein AŞ erilirmiş ama bu da tutmadı galiba 😄
Ozlm-01 Neyden tiksinmedim ki herşeyden 5 hafta sonra başladı mahvetti beni agzımın tadı yok sürekli ekşi soğudum resmen herseyden mutsuzum cok zormuş umarım tez vakitte geçer🥺
Banu04 husnatskn valla Ben neyi görsem yedim bitirdim ama kocamdan başka hiç kimseyi sevmiyorum hatta kendi annemi bile istamadim Eva kimsayi almadim arasalar bile açmadim o kadar sedece kocami sevdim
begumt husnatskn Köfteye bayılırım normalde ama artık ağzıma suremiyorum. Cok fena oluyorum gorunce bile :(
Septik34 esraEb üç gebeliğimdede çaydan tiksindim.ilk ikisi kız bebekti sonuncu erkek bebek. hala içemiyorum