Pinaar3 Et, ceviz zeytinyağı, çay, soğan ki zaten sevmezdim ama iyice gitti aslında birçok şeyden tiksindim. Benim 13. Haftaya girdim birkaç gündür fazlalaştı bu durumu yaşayan var mı
Btlll07 husnatskn çok kötü şekilde gebeliğimin ilk zamanlarında tavuktan tiksindim simdi kokusuna bile tahammülüm yok eşim çok seviyor diye ara ara yapıyorum ama asla ağzıma sürmüyorum tavuk dönere bayılırım aklıma vuruyor bazen ama yerken tiksiniyorum berbat bir duygu insanın elinde değil ve yumurtada asla yiyemiyorum🙄
Eminedmghcgllr husnatskn hamileligim basladigindan beri tursu ,her cesit tursudan tiksiniyorym yemiyorum.ve ben turşu delisiydim😂😂😂23hafta olduk
Canimucizem Gldekpnci ay cinsiyetiniz belli mi acaba benim de 9+4 en başından beri tatlıdan nefret ettim çikolata yazarken bile içim kalktı paketini dahi görmeye tahammülüm yok adını dahi kimse söyleyemiyor artık Nutella için bile eşim kavanozda ki kahverengi şey diye bahsediyor 😂
Gldekpnci Canimucizem 10 gün sonra belli olcak ama herkes erkek diyo bende öyle hissediyorum bakalım nasip 🙂
geser husnatskn ben o çok sevdiğim kabak tatlisindan tiksindim cok canim istemişti yapayim pişireyim dedim pişirirken o cikan koku beni mahvetti mutfağa giremedim kokusundan sonrada biraz dibi tuttu🤭 ama sonuç olarak yiyemedim☹
Rabia04_09 husnatskn Ispanakkk 🙄 en büyük folik asit kaynağı ama artık nerde ıspanak görsem tüylerim ürperiyor. Midem bulamadığı dönemde kendimi ıspanak yemek için baya zorlamıştım çokta yemedim aslında ve ertesi gün sabaha kadar söylemesi ayıp hep istifra etmiştim ve sonunda güçten düşünce aradı arkası kesilmeyince acillik olmuştum serumlar kendime gelmiştim o yüzden kendisi korkulu rüyam olmuştu
ZeynepAlpay Sigaradan. Kokusuna aslaaaa tahammülüm yoktu yolda yürümek bile işkenceydi benim için. Durakta inip burnumu kapatıp hızlıca iş yerime (her sigara içene içimden söve söve :D) nasıl gittiğimi ben bilirim.
Alif63 esraEb bende öyleydim evdeyken tek başıma çay yapmazdım akşam eşim gelince yapardım şimdi mide bulantım çok sanki hafifletiyor
binnur64 esraEb 18 haftalık olduk gitsem belli olur ama doktoru deprem bölgesine görevli yolladıkları için gidip öğrenemedim henüz 😢
mrvsrcn @husnatskn tatlı olan her şeyden tiksindim. Çikolata, yaş pasta, baklava… tatlı olan ne varsa…
Hanife2109 Haftama kadar calsitim anaokulu öğretmeniyim kurum içindeki herşeyden insanlar dahil tiksindim çok pis bir kurumdu.
bskbsk123 husnatskn normalde tavuk çok sevmeme rağmen ilk aylardan itibaren tavuktan ve ıspanaktan tiksindim, adları geçince dahi 🤮 7.ay ile birlikte tavuk yemeye başladım neyse ki