Ayse5100 husnatskn finish bulaşık tableti çay şalgam siyah zeytin Elidor şampuan saç kremi hobby sıvı sabun su güveç bence bu kadar yeterli 😂😂 doğum yaptım hala çay zeytin yiyemedim finish hala kokuyor yazdığım hicbisey geçmedi daha
Daisy0000 1234567890asd Yaaa bende inanılmaz salçalı ve domatesli şeyler aşerdim.Hep acılı ezme,acuka,soslu dürüm gibi şeyler yedim😬
Tugbazdmr husnatskn tantuni düşünmesi bile midemi bulandırıyor. Hamile kalmadan önce çok severdim 🤦🏽♀️
bastet Eşim dahil her şeyden tiksiniyorum, evden, mutfaktan, tüm yiyeceklerden djdndjjd inanır mısınız parfümden, diş macunundan bile djdndndm
Mine34 husnatskn et tavuk yumurta o zamanlar babamlardaydim kendi evime döndüm bi hafta sonra geçti bol bol yedim daha doğrusu babamın evi gözümde kararmıştı ablamlarda yiyip içiyordum 😂
1Busenur1 husnatskn et ve et ürünleri köfte katık hepsinden tiksindim çok şükür şuan az az yiyebiliyorum ☺️
berivan__ husnatskn ben kendimden bile tiksindim 🤭 parfüm sıkıyorum veya krem sürüyorum o koku bana geliyo sonra midem bulanıyo sıktığıma pişman oluyorum banyoya giriyorum sonra yemek falan yapıyorum sanki o koku üstüme sinmiş hissediyorum biraz zaman geçiyo yemek kokuyo gibi oluyorum tekrar banyo yapıyorum günde 2 3 kez yıkanıyorum yani. Yiyecekleri saymıyım bilee 🤢