Eymencan47 husnatskn 37 haftalığım tavuk etini hala yiyemiyorum 😥kırmızı ete de takmıştım ama o geçti çok şükür birde sarımsak almadım hiç hala almıyorum
Eymencan47 husnatskn 37 haftalığım tavuk etini hala yiyemiyorum 😥kırmızı ete de takmıştım ama o geçti çok şükür birde sarımsak almadım hiç hala almıyorum
Hulyakkus husnatskn ikinci gebeliğimde covid olmuştum yumurta düşkünü ben ve eşim 3-4 ay yumurtadan tikdindik 🤢 tavuktan tiksinmistim. Şimdiki gebelikte bir şeyden tiksinmedim
Nazindirellaa Yumurta ve eşime bayılarak aldığım parfümünün kokusu. Allahtan 3-4 ay sürdü sonra normale döndü :)
Mavisim099 Nk06 galiba benimde kızım olacak öyle hissediyorum 🥰 sağlıkla alalım kucagimiza inşallah hayırlı kandiller
Sinemgirgen husnatskn erkek parfümleri, deodorantları, diş macunu ve sigara. Genel olarak koku hassasiyeti ve tiksinmesi vardı. Besin olarak hiç yok çünkü her şeyi seçiyorum zaten🥺
Sinemgirgen incitanesi__ Aay tek ruh hastası kendim sanmıştım gerçekten bir ev nasıl bu kadar kokabilir diyordum işten eve geldiğim an kusmalarım başlıyordu geçti gitti bin şükür 🙏🏼