esraEb Ecmelerva cinsiyet nedir. Ben de çaydan soğudum birkaç gündür içmeye başlayabildim. 15 haftalık
Ozlem4141 Havvagks 🤣🤣🤣bazen bende öyle cok sınırlenıyrm ona dövesim gelıyo ndensebqzen hiç bşey çekesin gelmiyor
cannkmrc husnatskn bende tavuk ve etten tiksinmiştim günlük olarak bile değişiyordu kırmızı mercimek, yaprak sarmasından kıyma bile yiyemiyordum kokusunu duyunca halsiz kalıyordum 38 haftalığım şuan bile etkiliyor beni 😅
Ipekbocegi Bebis12929e cinsiyeti ne peki bebeğinizin bende ıspanak diyince bile tüylerim diken diken oluyor 🤣
Elif_p Ygmrsrcn demek bu belirtilerin cinsiyete alakası yok cünkü normalde erkek bebekte et isteği tatlı isteği yogun olur derler
Annesininkuzusu06 Bende sizler gibiyim kizlar prilam olmasa yaşayan ölü gibiyim gerçekten çok zor bu zorluğun güzelliğini de tadariz inşallah
aliandalina Haşlanmış yumurta sevmezdim mecbur biraz yemeye çalıştım şimdi adını duyunca bile midem bulanıyor ömür boyu daha yemem 32 haftadayım protein için yemek lazım ama olmuyor yapamadım 🤣🤣
Annesininkuzusu06 Kizlar cinsiyetimiz kesin olmamakla birlikte kıza benziyor dedi net konuşmadı değişme ihtimali varmı bilgi veririmisiniz
Elif_Annesi husnatskn ilk zamanlar balıktan aşırı midem bulaniyordu.simdilerde yine aynı ama evde pismeyip annemler pişirip getirirse anca öyle yiyebiliyorum
kadertugrul7 husnatskn sigara kokusu yumusatici kullandığım parfüm turşu ogluma kullandığım islak mendilin kokusu yuzey temizleyicimin kokusu guzel kokularin çoğundan tiksindim kendimden eşimden akintim cok fazla be surekli kendi kendime kokuyormusum geliyor günlük duş aliyorum