Serosss öncelikle geçmiş olsun kaç haftaliksiniz eğer 4. Ayı geçti iseniz procto krem kullanabiliyorsunuz yasak değil onun dışında bir kovaya sıcak suda oturma banyosu yapabilirsiniz ki çok dahatlaticaktir on bölgenizi degdirmeyin suya kantoron yağı zeytinyağı bunları dönüşümlü şekilde hemoroidinize sürün her tuvalete gidisinizde meme çıktı ise bu yağları şurup içeri doğru ilebilirsiniz soğan kürü hamilelikte zarar vermez yapabilirsiniz sıcak suda oturma banyosu rahatlaticak buna emin olun bu sürede bol bol su ve yesilllik tüketin ekmek tuketmemeye özen gosterin he birde evinizde var ise patlıcan sapını kesin üzerinde patlıcan bırakın o sapları suda kaynatın bir veye iki tane kesip yapabilirsiniz o suyu içebilirsiniz akşamdan bunu yapın özellikle haşlanan patlıcanı karnı yarık gibi açın patlıcanın iç kısmını hemoroide koyun altınıza bez filan koyun camasiriniza değmesin sabaha kadar sizi öyle böyle değil rahatlaticaktir bu söylediklerim hem bir sağlık çalışanı olarak söylüyorum hem bu sorunu yaşayan biri olarak ve bunlari birerbir yaptım onlar sayesinde şiddetli kanamalı hemoroidi düzelttim patlıcanı rahmetli anneannem yapardı annem bana yapmıştı rahatlatmisti en önemlisi suda oturma banyolarini yapın günde iki kere filan yapabilirsiniz