Asilinannesi16 Bernnnaaaa Bi onu denemedim zeytinyagi kullandim hep ama galiba kişiden kisiye değişiyor kiminde ise yarıyor kiminde asla fayda etmiyor kantaronda deneyeceklerim arasinda deneye deneye kurtulcam inşallah 🤲🏻😅
Hatice5461 alyabebek23 yaaa çok geçmiş olsun ben ve çevremdekiler kullandık çook memnun kaldık hepimizinki de 1 hafta olmadan geçti 🤲siz günde kaç kere kullandınız inşallah tez geçer herkesin ki çok zor çok acı 😓
alyabebek23 Hatice5461 bana doktorum gece yatmadan önce kullanacaksın dedi internetten baktığımda günde 2 kere diyor acaba bende o yüzden mi fayda etmiyor
Aselhumaninannesi Zeeynep1 yok ben bekarlikta yaşadım o duyguyu şimdi der tetiklenmewin diye devam yapmaya yoksa acısı çok kötü 🙈
Serosss Asilinannesi16 canım simdi doktordan geldim doğuma engel değil dedi ilaç verdi yazıyorum sanada işe yarar inşallah.. Proctolog krem Anestol %5 merhem Procto-glyvenol fitil
Hatice5461 alyabebek23 bende ilk 3 gün 1 kere kullandım tık yok ama 2 ye çıkarınca daha 1 gün sonra etki etmeye başladı yani belki size de 2 gerekiyordur 🤲🌸