AhuMtl momlife_7 merhaba ne kadar güzel. Ben nohutla bulguru aynı anda yiyince 160 larda çıkıyor kişiden kişiye değiştiğini bile anlayabiliyoruz bu postta . Acandan Allah razı olsun 😂
momlife_7 AhuMtl aynen değişiyor valla bana da bulgur pilavı ve nohut yaradı onlardan başka bisey yemek istemiyorum 😂😂 allaha şükür bide en sevdiğim menü biz böyle besleniyoruz ya merak ettiğim inşallah bebeğimin kilosu iyi olur kilo alır umarım ya sağlığı da iyidir inşallah umarım hepimizin bebeişleri iyidir bu şeker beni çok korkutuyor nedense önceden bi dış gebelikten ameliyat oldum geçirdiğim böyle bisey o yüzden herseyden çok korkuyorum 😞 rabbim bebeklerimizi korusun sağ saglım alalım kucağımıza 🤲🏻
Aryast AhuMtl evet gerçekten ben de ilk öğrendiğimde çok şaşırmıştım. Besinlerin kişileri etkileme oranı çok tuhaf 😅 kiminin şekerini pirinç, patates çıkarmıyor çok daha basit şeyler çıkarıyor mesela 🤷😅
Aryast momlife_7 içimizi ferah tutalım, faydalı şeylerden tüketmeye çalışalım inşallah bebişlerimiz de iyi olur ❤️ ben bu cuma günü kontrole gideceğim bakalım ne durumda, diyet ne oranda etkilemiş
AhuMtl momlife_7 aminn . Korktukca strese giriyoruz ne gelirse alahtan diyip içimi rahatlatiyorum ben dikkat ediyorum eşeğini sağlam kazığa bağlıyorum. Suanlik gayet güzel gidiyor maşallah benim sıpa da baya hareketli. Tek sorunum kabızlık onu da günde 1 kere 15ml duphalac surupla tedavi ediyoruz. İnşallah saglicakla gelecekler ☺️
Neshmc Merhaba Bu postu gördüğüme çok sevindim benim 3.gebeliğim bu gebeliğimde şeker yüklemesinde yüksek çıktı şekerim dahiliye ye yönlendirdi doktorum diyetisyen liste verdi dahiliye doktoru 1 hafta diyetini uygula sonra 3 gün her ögün şekerini ölç dedi ama aç karnına mı tokk karnınamı ölçmeliyim bilemedim hamilelikte de ne zormuş böyle Allah beterinden korusun inşallah Allah kolaylık versin hepimize 😔
Aryast Neshmc sabahları açlık şekerinize bakın. Öğünlerden sonra da şu şekilde ölçüm yapıyorsunuz ağzınıza ilk lokmayı koyduğunuz andan itibaren 1. Saatte ölçüyorsunuz tokluk şekerinizi.
AhuMtl Aryast bende cuma gidicem 😂 heyecandan bayilcam her gidişimde ultrasonda bir sürü şey soruyorum bebisimi daha çok göreyim diye 😂
Birayy Aryast merhaba benim de açlık şekerim 126 çıktı bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi tavsiyeleriniz neler bu arada 29+3 olduk
Maya2022 AhuMtl canim kabızlık için benim doktorum probiyotik ilac verdi en başından beri kullaniyorum çok iyi geldi istersen adini soyleyeyim doktoruna bi sor
Aryast Kızlar bir kase şehriye çorbası, 5 tane köfte, 1 tam buğday ekmeği, 1 tabak salata yedim akşam yemeğinde. Tokluk: 134🥲 Normalde akşam yemeklerinde ekmek yemezdim bu defa tutamadım kendimi
Maya2022 Aryast super cikmis ama limon sıktın mi gecen gorumcem yapmisti limon silmiştim içine unutmuş benim şeker yukselmisti bidahada yemedim
kayseres AhuMtl Biliyorum ilk başladığımda sadece gece 8 birimdi . Sonraki gittiğimde 3-3-3-10 yapmıştı. Son gittiğimde 6-6-6-14 yaptı . Bu hafta kaç olacak Allah bilir 😔
Maya2022 Hadi hayırlısı hepinize inşallah o kadar sıkı diyet yapmışım ki bütün vitaminlerim gitmis suan bi dünya ilac ve igneye basladim bugün doktordaydim ve artık ölçüm yapmamam gerektigini soyledi bi sıkıntı yok artık olcme bırak dedi birazda diyetisyenle görüş yeme içmeyi artirsin dedi darısı hepinizin başına inşallah