momlife_7 Aynenkanka kaç saat 1 mi internette 2 diyor şu dahiliyeye bi randevum gelmedi valla delirecem artık diyetti kendim yürütmekten
Aynenkanka Ppzgz oyy canım tarçınlı yoğurt çok iyi geliyor yükselirse bi daha onu dene hareket et düşer ama 2 simit de çokmuş be kuzu☹️
Yusuf2104 Aynenkanka sağlık ocağına tokluk şeker ölçümüne gideceğim perşembe orada da mı yedikten sonra 1 saat sonra gitmemiz gerekiyor yoksa 2 saat mi
Aryast momlife_7 kuzum 132 gayet normal boşuna stres yapıyosun. 140 altı olduğu sürece takma kafana hiç
Aynenkanka momlife_7 evet sınır 140 çok da stres yapma stres de etkiliyor sonuçta sen elinden geleni yapıyosun baktın diyete rağmen hala yüksek endokrinolojiye görünmen gerekiyor
Aynenkanka Ppzgz allah allah ya bu diyetisyenlerin de birinin dediği öbürünü tutmuyor anlamadım ben hiç bişey tarçın şekeri düşürüyor tatlı istediğini bastırıyor sadece gebelik döneminde değil yıllardır ara ara diyet yaparım hep de bu sebeple listemde olmuştur 🤷🏻♀️🤷🏻♀️ önermedyse vardır bi bildiği
Aryast Öğlen açlığı 94 çıktı bir tabak kısırı bir tabak yeşillikle yedim 1.saat tokluk: 129 @Aynenkanka @momlife_7 @AhuMtl @Ppzgz @Zehradgdrn @Elftksv @Maya2022 @[silindi] Kızlar ince bulgur kalın bulgurdan daha az çıkarıyor gibi şekeri. Bu arada yedikten sonra da 1500 küsür adım attım 🥲
AhuMtl Aryast benim açlık 85 tokluk 97 çıktı haslnma yumurta zeytin peynr domates salatalık her zamanki fix menü işte 🤭 oglende koca bir leğen gerçekten leğen bu arada 😂😂 salata yedim marul mor lahana yeşil zeytin dilimi havuç ve nohuttan karistrdim. Birde yoğurt 90 a 99 çıktı Ama 3 te bı kase sütlaç yedim peşinden yürüyüş yaptım 1 saat sonra 138 Günler sonra kaçamak yaptım 😂
momlife_7 Aryast merhabalar bende öğle yemeğinden önce ölçütüm açlık: 93 çıktı Öğle yemeğinde 5 kaşık bulgur pilavı üstüne nohut , salata , yoğurt yedim tokluk şekerim 1 saat sonra 126 çıktı
Berfindmrcan21 Aryast şuan yediklerime dikkat etmiyorum açıkcası son haftalardayım insülin kullanmadım gelişimi olduğu sürece almadılar zaten ama biraz zayıf kaldı
Aryast AhuMtl maşallah bugün değerlerin çok güzel 👌 sütlaçtan sonra da güzel çıkmış bu kaçamağı ben de deneyebilirim bir ara belki 😅😅
AhuMtl Aryast hemen yürüyüş ve hareket yaptım ama peşinden mutlaka bunlar yapılsın ki çokta yukselmesin ☺️
AhuMtl momlife_7 merhaba ne kadar güzel. Ben nohutla bulguru aynı anda yiyince 160 larda çıkıyor kişiden kişiye değiştiğini bile anlayabiliyoruz bu postta . Acandan Allah razı olsun 😂