Aryast Peri_kizi yani sınırı genelde 95-100 kabul ediyor doktorlar. Bir tık geçmiş sınırı çok yüksek olmasa da
Aryast Bir kase yoğurdun içerisine Bir kivi, birkaç tane çilek, iki kare BİM’in şekersiz çikolatasından doğradım minicik de tarçın koydum Tokluk:106✓ Tatlı isteğini bastırmak isteyenler için alternatif 🫠
momlife_7 Aryast ya o bimin şekersiz çikolatasını yedikten sonra kontrole falan gittin mi canım hiç bi sıkıntı yaşamayız dimi ya bende her gün bir tane yiyorum ama korkmaya başladım nedense
Sahnedekimadam Kızlar diyabet hemşiresi ölçüm için accu chek diye bir cihaz verdi ücretsiz.. Yalnız uçları çok pahalı ya 50 tane çıkıyor 150 ₺ Siz hangi cihazları kullanıyorsunuz ücreti nedir? Değiştirebiliyor muyum acaba
tostperisi Sahnedekimadam bende aynı cihazı kullanıyorum 3. Hafta 2. Paket ölçüm stribini aldım, 140₺ 40₺ ödüyor devlet dedi eczane yazdırmaya bile gitmedim değmez diye 😄
Aryast Sahnedekimadam ben ıme-dc diye bir cihaz kullanıyorum onun stripleri de 65-90 arası değişiyor eczanelerde
cennetinsusu Sahnedekimadam Vivachek kullanıyorum. 4lü paket trendyoldan 109.90 a aldık. Tarihi eylül diye uygunmuş normalde daha pahalı. İsterseniz internetten bi bakın belki uygun fiyatlı çıkar karşınıza.
Sahnedekimadam tostperisi Aynen bendr gittim aldım direk şaka gibi rakam , cihaz güvenilir dedi diye okey demiştim buna ama yorcak yani😄
Sahnedekimadam cennetinsusu Bunun cihazı da uygunmuş , doğrulattın mı canım peki ölçümler kesin doğru mu
Sevidmn Diyet yaptigim halde 1. Saat toklugum normal cikarken 2. Ve 3. Saatler hep yuksek cikiyor asiri sinir olmaya basladim doz yukseltsemde ayni hic birseye yaramiyor
momlife_7 rabiaudn rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah neden dayanamadı bebek Allahım kavuştursun 🤲🏻😘
Tugceatabey kızlar merhaba dahillilye doktoru bana tokluk şekerini 2. saatte ölçüceksin ve 126 nın altında olacak dedi ama okuyorum ki herkes 1. saat ölçüyo napıcağımı şaşırdım :/
Hulya1920 Tugceatabey Gebelikte İlk saat diyorlar benim dahiliye doktorumda ilk saat ölçüm yapacaksın dedi senin önce mi vardı Şeker gebelikte mi çıktı
rabiaudn momlife_7 amin inşallah tam bilmiyorum suyum geldi dün sabah birazda önden gttiği için erken doğum olabilir demişti doktor
momlife_7 Burda bir Hanım vardı arkadaşlar bim de ki satılan mor kaplı 0 şekersiz çikolatayı yiyordu bende almıştım yiyorum günde 1 tane ama şekerim yüksek çıkmadı hiç aksine düşük çıktı ama endişelendim biraz açıkçası bebeği etkiler mi bu yada 3 aylık şekeri bide muayene daha olmadım o çikolatayı yediğimden beri pazartesi kontrolüm var acıkcası biraz korkuyorum yiyen varmı o çikolatayı sonra kontrole giden falan ?
Aryast momlife_7 şekeri yükseltmedikçe üç aylık şeker değerini de etkilemez, ben her gün yemiyorum ama arada tatlı isteğimi bastırmak için yiyorum şekerimi yükseltmediği için. Sorun olacağını zannetmiyorum :) Diğer paketli gıdaların yanında çok masum bu