momlife_7 Aryast ya o bimin şekersiz çikolatasını yedikten sonra kontrole falan gittin mi canım hiç bi sıkıntı yaşamayız dimi ya bende her gün bir tane yiyorum ama korkmaya başladım nedense
Tugceatabey momlife_7 Sizin yazılrınızı okuyorum lütfen kaçamak yapmayın en azından 2 3 hafta Paketli olan her gıda zararlı şekersiz çikolata falan şekeri etkilemese bile içinde yağ ve karbonhidrat oluyor Yemeyin lütfen özelliklede her gün
Hulya1920 Tugceatabey Gebelikte İlk saat diyorlar benim dahiliye doktorumda ilk saat ölçüm yapacaksın dedi senin önce mi vardı Şeker gebelikte mi çıktı
Tugceatabey Hulya1920 İlk hamile kaldıgım 3 aylık ortalamam iyi Ama geçen hafta yapılan üç aylık ortalamam yüksek Şeker yüklemeside yüksek çıktı Hatta önce ilaç berdi ama ben kullanmadım 4 gündür diyetle devam ediyorum Saati ölçüceksin 126 altında olucak dedi
Tugceatabey Aryast Bende tedirgin oldum Çünkü ben yinede iki üç kere 1. Saat ölçümü yaptım kendim yüksek çıkıyor 2.saatlerim gayet iyi
Aryast momlife_7 şekeri yükseltmedikçe üç aylık şeker değerini de etkilemez, ben her gün yemiyorum ama arada tatlı isteğimi bastırmak için yiyorum şekerimi yükseltmediği için. Sorun olacağını zannetmiyorum :) Diğer paketli gıdaların yanında çok masum bu
momlife_7 Aryast evet haklısınız ay ben her gün yiyordum neyse azaltayım en iyisi muayene olacağım pazartesi günü ilk ntsye gireceğim bi telaşlandım umarım hersey yolundadır
rabiaudn momlife_7 amin inşallah tam bilmiyorum suyum geldi dün sabah birazda önden gttiği için erken doğum olabilir demişti doktor
momlife_7 rabiaudn anladım canım rabbim bebeğinize tez zamanda kavuşmayı nasip etsin inşallah üzülmeyin hiç 🤲🏻 Benim ablamın bebekleri de hep küvezde kaldı hepsi bir ay çok zor rabbim kimseye yaşatmasın 🤲🏻❤️ sizde kavuşacaksınız bebeğinize ona kavuştuğunuz an bitecek tüm dertler inşallah 🤗
Hulya1920 Tugceatabey Gebelikte ilaçı önermiyorlar düşmüyorsa en sağlıklı olan insülin kullanmanız imkanınız varsa başka bi dahiliye doktoruna gözükün çünkü altını çize çize gebelikte ilk saat önemli diyorlar ikinci saat hepimizin düşük çıkıyor
momlife_7 Tugceatabey canım benim çok teşekkür ederim evet bi kaç gün yemeyeceğim düşük çıkıyor ama yine riske atmamak lazım haklısınız
Tugceatabey Maya2022 Ama sizin şekeriniz ortadan kalkmıştı sanırım çyle okumuştum Yediğinizdeki ölçümlerde de yükselmiyordu sanırım Arkadaşın en ufak bi kaçamakta yükseliyor demekki şeker sıkıntısı devam ediyor Bence sizinle kıyaslaması doğru olmaz 😣
Tugceatabey Matofin diye bi ilaç verdi Bununla ve diyetle bi hafta takip edelim dedi Diyet listemi aldım uyuyorumda listeye Falat gebelikte ilacı nerede okuduysam önermiyolar o nedenle kullanmadım Gün içindeki açlıklarım ve 2. Saatlerim sınırı geçmiyo Fakat sabah açlığım ve 1.saat tokluk yüksek Pzartesi kontrolüm var dahiliyede Gerekirse inüsilin isteyeceğim
Aryast Tugceatabey başka bir doktora da görünün isterseniz içiniz rahat etsin. Endokrin bölümüne gidin hatta.
Tugceatabey momlife_7 hepimiz sağlıkla zamanında kucağımıza alalım o ölçüm anında yüksek cıkınca beynimde vurulmulş gibi oluyorum hemen yüzüm kulaklarım uyuşmaya başlıyo stresten eminim tansiyonumda yükseliyodur o an ama bi de onu kafaya takmamak için bakmıyorum zor bi illet ya
bsranur123 Tugceatabey ahhh bu aynii benn yuksek cikinca ne yapacagimi şaşırıyorum inan banaaaa strees oluyorum olcunce daha bi cosuyo sekerle tansiyon
momlife_7 Tugceatabey evet çok zor aynısı bende de oluyor valla o yüzden dikkat ediyorum attık bi 5 kere falan yüksek çıktı da kafayı yiyecektim 192,195,157,150,143,145 çıktı ya
Mhtpflz Aynenkanka ya benimde öyle biliyor musun anlayamadım bide insilin kullanıyorum ona rağmen yüksek çıkıyor