AhuMtl Maya2022 nisanin ilk haftası doğuma alicam dedi gecenki randevu da cuma günü kontrol var bakalım o zaman ne dicek şekerin güzel giderse ileriye de itebiliriz dedi.
Maya2022 AhuMtl hadi hayırlısı olsun o zaman RABBİM SAGLIKLA ZAMANINDA DOGUMLAR NASİP ETSİN CÜMLEMİZE İNŞALLAH
Aryast Maya2022 ben de arada içiyorum kahveyi, ama çayı gün içerisinde tüketiyorum birkaç bardak. Çaya dayanamıyorum 🥺ince çizgim.
momlife_7 Aryast benim de kahve ince çizgim ya günde bir fincan kahve içerim ama suan şekersiz içtiğim için biraz hevesim kaçıyor az şeker atsam ne olur😂😂
Ppzgz Zehradgdrn bende diyetteyim 32ye girdim şimdiye kadar toparlamıştım biraz dün iki tane simit yedim kahvaltıda nerden yedim lanet olsun 223e çıktı şekerim öğlen 47ye düştü elim ayağım titredi çok kötü oldum bugun hala toparlayamadım yüksek çıkıyor sürekli
Aryast Ppzgz evet ucunu bi kaçırınca iki gün sürüyor en az düzene sokmak. O yüzden elimizden geldiğince az yapmalıyız sanırım bu kaçamakları🥺
Zehradgdrn Ppzgz off off hamilelikten önce hiç böyle sıkıntım yoktu hatta aksine şeker düşüklüğü yaşayan bir insandım bende şeker çıkmaz dedim doktorun ısrarıyla yükleme yaptırdım ve çıktı erken teşhis daha iyi oldu
Aynenkanka Ppzgz oyy canım tarçınlı yoğurt çok iyi geliyor yükselirse bi daha onu dene hareket et düşer ama 2 simit de çokmuş be kuzu☹️
Aryast Berfindmrcan21 peki doktorunuz bu duruma bir şey diyor mu sorun teşkil edecek mi? Bir de gerileme diyetten sonra mı başladı sizde? İnsülin kullandınız mı? Çok soru sordum ama 🥺
Aryast Zehradgdrn evet birçoğumuzda hamilelik döneminde başladı maalesef. Üç aylık şeker değerim falan gayet normaldi, hiç ihtimal vermiyordum şekerimin çıkacağına üstelik de zayıf biriyim normalden. Böyle olacağı varmış 🥺 bir süre direneceğiz. İnşallah doğumdan sonra bizlerde de bebeklerimizde de hiçbir sorun olmadan atlatırız 🙏
Berfindmrcan21 Aryast şuan yediklerime dikkat etmiyorum açıkcası son haftalardayım insülin kullanmadım gelişimi olduğu sürece almadılar zaten ama biraz zayıf kaldı
Karenim13 Aryast çok geçmiş olsun insallah geçicidir. Benim ilk defa 2 saat tokluk sekerim 195 çıktı.sok oldum.ama çok yemiştim..pilav patates yemeği patlıcan salatası kızartma ve beyaz ekmek ..bunlari seker hastası yese 400 500 olurdu galiba..19 haftalik hamileyim .akşam yemeğinde de börek yedim.3 dilim.1.5 saat sonra 155 ti
momlife_7 Bir türlü su kahvaltıdan sonra şekeri normale alamadım ya 1 dilim peynir, 1 dilim kepek ekmek, 7 tane yeşil zeytin ,salata 1 saat sonra ölçtüm 132 çıktı acaba 2 saate mi ölçsem artık anlamadım 🥺
Aynenkanka momlife_7 bu arada diyetisyen bana kepek değil tam buğday ya da çavdar ye demişti belki o oynatıyodur
Aryast momlife_7 kuzum 132 gayet normal boşuna stres yapıyosun. 140 altı olduğu sürece takma kafana hiç
momlife_7 Aynenkanka kaç saat 1 mi internette 2 diyor şu dahiliyeye bi randevum gelmedi valla delirecem artık diyetti kendim yürütmekten
SedaDursun momlife_7 tam buğday ekmeği benim şekerimi aşırı çıkartıyor ama çavdar ekmeği çıkartmıyor ilginç bi şekilde siz hiç denediniz mi hangisine ne tepki veriyor vücudunuz