Evet ben geldim aslında doğurdum diye bir post açarım ama burda birbirimize o kadar destek olduk ki doğumdan sonraki süreci de burda geçireceğim. Bir kaç gün geçince post açarım 😍 güzel dilekleriniz için çok teşekkürler güzeller .♥️ Hepinize oglusumdan selamlar . Tam 5 te ameliyatim başladı spinalde zorlanmadım yapılırken ama elektrik caprti ben korktum ama canım yanmadı . Zaten hicbisey hissetmedim
Odaya 6 olmadan çıktım . Oğlumda benle çıktı çok şükür ikimizde saglikliyiz şuan. Doğumdan beni sadece 2 kere ağrı kesici yapıldı. İlk yürüyüş ye tansiyonum düştü hemn geri oturttular ve seruma devam ettik 2. Cide tek kişi ile kalktım ve 10/15 adım attım 3. Cide baya uzun yürüdüm yanımda eşimle 4 cude nerdeyse tek başıma yürüdüm 10 dakika saat tam 2 de de idrar yaptım artık sonda ve bez sorunumuzda kalmadı hala ağrı kesici almadım sabaha karşı alırım diye düşünüyorum. Şuanda saat 02:28 . Devamlı serum takviyesi var bolca su içiyorum henüz 2 kase çorba ve bir bardak hoşaf icebildim kayısı da sabaha karşı içeceğim ishal olmakta istemem 😂 gaz sancım henüz başlamadı . Bilgilendirmeye devam edeceğim ♥️♥️