Maya2022 AhuMtl ay çok güzel birseyyy RABBİM SANA MELEĞİNİ KAVUSTURDU ÇOK ŞÜKÜR darısı bizlere İNŞALLAH çok sevindim canım RABBİM SAGLIKLA BÜYÜTMEYİ NASIP ETSİN İNŞALLAH
Aryast Ben bir süredir bu başlık altında aktif değilim,şekerlerimi hâlâ düzene oturtamadım iğneden sonra 🥲 ama sizler paylaşım yapabilirsiniz. Nasıl gidiyor diyetiniz, süreciniz kızlar? Yürüyüş gerçekten çok etkiliymiş bu süreçte öğrendiğim şey bu oldu. Demek ki ben yürüyüşle dengede tutabiliyormuşum. Birkaç gündür korkudan pek yürümüyorum o sebeple yüksek hep değerler
Hulya1920 Aryast Benim açlıklar iyi gidiyor çok şükür öğlen akşam toklukta iyi ama sabah tokluğum bazen yüksek çıkıyor nedenini bulamadım bir türlü hep aynı şeyleri yiyorum
cennetinsusu Aryast Ben yemek yedikten sonra evin içinde yürüyorum sürekli iş yapıyorum vs. 1 saat boyunca. Yediğim şeye bağlı olarak bazen yürüyüş bandında yürüyorum gerçekten çok faydası var. Mesela dün iftara gittim görümceme kalktım eve gelip yürüme bandında yürüdüm. Sonra tekrar gittim oraya. Dünden tatlı vermişti bize dün nolur nolmaz diye yemedim. Yeni yedim. Şimdi yürüme bandında yürüyorum. Mutlaka yemekten sonra yürüyün oturmayın ne yerseniz yiyin 1 saat boyunca iş yapmazsam yürüyorum. Çok şükür sınır içinde kalıyor. Sadece pide yediğim gün yürüme bandında yürümeme rağmen şeker yüksek çıktı. Pide yemeyin tavsiyem ucundan tadına bakın sadece 😊
Aryast @merve343535 bu post altında yazılanlardan faydalanabilirsiniz. Pirinç, patates, ekmek, şekerli şeylerden uzak durarak yapabilirsiniz öğünlerinizi. Yemeklerden sonra 10 dakika yürümek şekerinizi düşürür. Zamanla düzeniniz oturur zaten. Değerleriniz diyetle düzene girer inşallah.
Aryast @Esranurasya06 @Gulden91 bu post altında yazılanlardan faydalanıp, siz de tecrübelerinizi paylaşabilirsiniz 🌸
Aryast İki dilim soslu fırında somon, soğanıyla, limonuyla, iki üç kaşık kuskus pilavı, bir kase salata Sonuç: 106 Balık şeker dostu kızlar bolca yiyin 🥲
Ahhshdbsb Fırında soslu 2 tavuk baget ve 8-9 tane fırında kaşarlı mantar hatta birazda fırın patates yedim salata ve ayranla birlikte 112 çıktı
Aryast Ahhshdbsb maşallah çok iyi sonuçlar patates ve kaşara rağmen 👌 sonuna gelmişsiniz zaten, darısı bizlere 🌸❤️🙏
Aryast Hulya1920 sabah açlığınız düşük oluyorsa ondan kaynaklı da olabilir. Sürekli yüksek çıkmıyorsa sorun olmaz inşallah. Benim bir haftadır değerlerim alt üst. Açlıklarım istediğim seviyede değill
Hulya1920 Aryast 81 . 85 arası çıkıyor açlık tokluk haftada iki kere 150.155 çıkıyor diğer günler 117 .120 arası
Aryast cennetinsusu evet ben korkudan yürüyüş yapamıyorum bu sıra. Yapabilenler bu nimetten kesinlikle faydalanmalı. Şekere en iyi gelen şey hareket etmek👌
EmyDaisy Aryast açlığınızı nasıl ölçüyorsunuz sabah kalkar kalkmaz mı mesela ben dün en son 10 da ara öğün yaptım 12 de yattım 8:30 da kalaktım ve 9:30 da ölçüm yaptım 111 çıktı neden böyle anlamıyorum ya niye yüksek çıkıyor halbuki akşam tokluğum 124 çıkmişti