AhuMtl cennetinsusu 34te 2500 di dün devlet Hastanesi’nde soylemediler yarın sabah kendi doktoruma gidicem o tekrar söyler. İlaç verdi zaten alfamex kullanmami söyledi doktorum. Tuzlu zaten yemem evde eşim bile şikayetçi yemekleri tuzsuz yapıyorum diye 😂😂 Allah’tan o konuda rahatım. Amin inşallah sağ salim alalaim yavrularımızı
cennetinsusu AhuMtl Maşallah canım bebeğinin kilosu da iyi maşallah 2 hafta içinde de almıştır zaten hiç canını sıkma az kalmış kavuşmana darısı bizlere inşallah 🤲🏻❤️
Sumyduman Şeker yüklemesi yaptırmadan gebelikte şeker olduğu nasıl anlaşılıyor ? Kan tahlili yaptırdım açken ona rağmen glukoz 95 çıkmış merak ettim
Aryast Sumyduman açlık tokluk şekerlerinizi ölçtürerek anlayabilirsiniz. Ya da bi şeker ölçüm cihazı alıp evde kendiniz ölçebilirsiniz. 95 sınır bir değer. Şekerinizi olup olmadığını anlayabilmeniz için bir süre ölçüp bakmanız gerekebilir eğer yükleme düşünmüyorsanız.
Aryast Hulya1920 ben denedim, benimkini yükseltmemişti. Tabi yanında yenilen şeyler de etkiliyor 😊 ben bir de kaşarsız yemiştim
Smgoss Kızlar züberin atıştırmalıklarını deneyen oldu mu ? Şeker ilavesiz-glutensiz yazıyor üstünde,yesek bi sıkıntı olur mu acaba :/
Aryast Smgoss bir tanesi yükseltmemişti, daha fazlasını denememiştim 😅 diğer atıştırmalıklara göre daha masum olduğu kesin