momlife_7 Günaydın herkese bugün canım sıkkın başladım güne 🥺 ilk defa bugün açlık şekerim 99 çıktı bugun ya🥺
momlife_7 Aryast yaaa çok geçmiş olsun inşallah vakti zamanında gelir bebişiniz benim de bi anda karnım sertleşiyor nefes alamayacak gibi oluyorum rahatsızlık veriyor sancımı o yani bende 32 haftadayım 🥹 valla canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
PSerenity AhuMtl ohh sizin az kalmış tezkereye darısı başımıza sağlıkla doğuralım inşallah hepimiz bi doğuriyim da günlük bi menü çıkardım kendime çay yanındaki atıştırmalığa kadar 🥹
AhuMtl PSerenity valla bende eşime diyorum hastaneyi fırına çevir kwrbonhidarata boğ beni diye 😂 rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı hepimize
Sevidmn Merhaba arkadaslar novorapid ve levemiri kac do kullaniyorsunuz acligim 1 2 defa 130 toklugum 160 cikti hemen hastaneye yatirmaya kalkti kabul etmedim ozel hastane gunlugu 6000tl yatirmak icin mi yatiriyorlar yoksa cidden sıkıntı mı?
AhuMtl Sevidmn yani dünkü ölçümde en yüksek acligim 101 çıktı oda sabah ara öğünde tam buğday ekmek üzerine labne ve marul yemiştim. Ondan yüksek çıkti
kayseres Sevidmn Novorapid günde 3 kere 18 ünite Levemir 20 ünite kullanıyorum. Benim tokluk 180 i geçtiği oluyor hiç yatıralım falan demediler .
Sevidmn AhuMtl benim suan aclik 110 105 seyrediyor birde bazen aksam tokluklarim 150 civari oluyor novorapid 6+6+7 levemir kullansamda sonuc ayni dusurmuyor heralde dozlar az geliyor olabilir
kayseres AhuMtl Aynıyız canım benimde babamda ve halamda var babam ilaç kullanıyor ama halam senelerdir insülin kullanıyor.
AhuMtl kayseres önceden hamilelik zormuş bağ bahçe tarla ev işi hayvan falan dinlemezlermis şimdi bizde o işlerde yok ama daha zor 🙄
AhuMtl Sevidmn diyetinize tam uyuyor musunuz bazen herkesin yediği şeyler birbirinde aynı etkiyi vermiyor. Belki ondan da kaynaklı olabilir. Bende 4+6+6+10 la başladım sonra değişti
Sevidmn AhuMtl diyetime tam uyuyorum 31 haftaligim hic kilo almadim 8 kilo verdim neredeyse ama 2 aydir yatiyorum yatmak zorundayim hic hareket yok serklajliyim erken dogum riskim var o cok fazla etkiliyor olabilir
AhuMtl Sevidmn Allah yardımcın olsun . Güzel kilo vermişsin. Dikkat et kendine 😍 etkiler mutlaka tabi ki
cennetinsusu Gokce35- Dikkat edince sorun olmaz inşallah canım gönlünü ferah tut kötüyü çağırma ❤️ Bende 32+2 de gideceğim. Belki nstye girerim bu zamanlarda giriliyormuş sanırım
Gokce35- cennetinsusu ne zaman gidiceksin gidince haber ver nts ye bakalım giricek misiniz çünkü büyük ihtimal benide 28 haftadan sonra 32-33 te çağırır umarım sorun olmaz dediğin gibi
PSerenity 30+3 az önce kontrolden geldim suyumuz iyi ama bebişim tombiş 1944 gr doktor sınırlar içinde sorun olmaz dedi bu ay sadece bebek kilo almış
cennetinsusu Aryast Sertleşme aslında sancı demek. Sürekli mi sertleşiyor bebek? Magnezyum ilacı kullanıyor muydun?
Aryast cennetinsusu yani evet sık sık sertleşiyor, ama dediğim gibi ağrı yok. Magnezyum da kullanıyordum
cennetinsusu Aryast Benimde arada oluyor ama çok sık değil. Sizinki sık olduğu için sancı oluyor. İnşallah zamanında sağlıkla alırsınız kucağınıza 🤲🏻🌸