femme kayseres cok geçmiş olsun değerler yüksek çıkıyorsa yine de bi doktora danışın ben diyet yapınca duzeliyo4
kayseres femme Her hafta dahiliye kontrolüne 2 haftada bir de endokrinoloji ve kadın doğum kontrolüne gidiyorum zaten . İhmal etmiyorum .
cennetinsusu PSerenity Evet sancı oluyor ama 1-2 kere sorun değil. Sürekli olması sancı demek oluyor. Yalancı sancı da deniyor bunlara. Benim 16-17 haftadan beri ara ara oluyor çok sık değil. Bazen hiç olmuyor bazen 1-2 defa oluyor. Hatta detaylıda arada sertleşiyor bebeğim dediğimde. Rahim ağzı kısalığına bi bakalım demişti. Sonra sıkıntı olmadı.
AhuMtl Sevidmn Allah yardımcın olsun . Güzel kilo vermişsin. Dikkat et kendine 😍 etkiler mutlaka tabi ki
bsranur123 Derya_tsn 6.5 tuu askim uc ayliklarim bugun gittim endokrine dedi değerlerini begenmedim biraz olumsuz konustu
Derya_tsn bsranur123 doktorlar hep en kötüsünü söylüyorlar malesef canım. Sen dikkat etmeye devam et Allah’a emanet bebişlerimiz
cennetinsusu Aryast Benimde arada oluyor ama çok sık değil. Sizinki sık olduğu için sancı oluyor. İnşallah zamanında sağlıkla alırsınız kucağınıza 🤲🏻🌸
momlife_7 Aklıma yakılan bisey var bu açlık şekerleri kaç saat sonra ölçülmesi gerekiyordu yemeklerden sonra ? 🥺
bsranur123 Derya_tsn vala oyle kuşum yaaaa neler dedi neler yaaa 😔 cok üzüldüm vala allaha emanetler bebeklerimiz
Aryast Kızlar benim ciğer geliştirici iğneden sonra ölçüm sonuçları nanayy 🥲🥲 aylardır gözüm gibi tuttuğum liste,diyetlerim hepsi kaç gündür alt üst. Umarım geçici bir süredir ve bebeğe zararı olmuyordur…
Hulya1920 Aryast Evet ciğer geliştirici şekeri yükseltiyor diye biliyorum inşallah hemencecik düzene girer canım Sağlıcakla gelsin yavrularımız 🤲🏻