AhuMtl Tugcecv beni bir kaşık kesmiyo işte yiceksem bı kase yiyorum sonra uzun süre kaçamak yapmıyorum 😂
Tugcecv AhuMtl yok her gün biraz biraz mutlu olmak varken bi anda mutlu olup 4 5 gün kendini tutmak daha kötü 😂
AhuMtl Tugcecv çok tatlı da tuketmedigim için normal zamanda ondan çok fazla canım çekmiyor arada çekiyor
Maya2022 Aryast sal gitsin inan ilk zamanlar çok takıyodum agliyodum şimdi çok şükür salmama rağmen hiç yükselmiyor ve doktor aslında olcme artık dedi bebek de gayet iyi suyu kendisi normal herseyi ama ben genede qrada olcuyorum cokta güzel ilerliyoruz 🥰🥰
Aryast momlife_7 Genelde 95′i baz alıyorlar ama kimi doktorlar 90′ın altını istiyor. Ben de 90′ın altını nadiren görüyorum
ZeMur Aryast normalde daha güzeldi sonuçlarım tokluk halim 95-98 falan olurdu üç dört gündür aclikta toklukta normalin üzerinde olunca korkmadım desem yalan olur ama hastalığa bağlıyorum inşallah iyilestigimde bakacağım duruma tekrar
Aryast ZeMur tokluk 140 altı olduğu sürece boşverin, karnınızı doyurun ❤️😅 110,120,130 bunlar hep güzel değerler
ZeMur AhuMtl aynen stres baya etkiliymis tecrübe ile öğrendim. Salgın var ortalarda diyorlar aman tüm gebeler dikkat etsin
momlife_7 AhuMtl maşallah işte bu🙊😊🥰 Benim de sabah açlık: 96 Tokluk 118 çıktı Kahvaltı da 1 dilim peynir yedim ama biraz büyüktü ☺️ 2 dilim kepek ekmeği 3 tane çeri domates 7 tane zeytin , salatalık Çok şükür yavaş yavaş düzene giriyor ———————- Saat 12. De Sade kahve içtim ve o mucize çikolatadan yedim 🤣 1 saat sonra ölçtüm şekerim : 79 çıktı ♥️ okeeeyy
AhuMtl momlife_7 ayy alah razı olsun bu çikolata barindan bende yedim 1 saat sonra ölçtüm 108 çıktı ve kahve falanda içmedim sadece onu yedim. Bayildimmm teşekkür ederim ♥️😍😘
Maya2022 momlife_7 süpersin canım bende canım makarna istedi tam buğday makarnası almistim kendime sıfır yağsız onu pisirdim bir kase yoğurt yedim 1 kasede tavuk suyuna çorba içtim 134 çıktı bence abartilmadigi sürece hersey yeniliyo hicbirseyde olmuyo
femme momlife_7 benim açlık 103 cikiyor çok dimi 94 sinir normalde 😶😶 bebeğimin suyu fazla çıktı endişeleniyorum daha 21 hastalığız pazartesi detaylı ultrasonum var
momlife_7 AhuMtl rica ederim Balım bizde bayıldık ve çokta lezzetli 🥰🙊 bide şey kahveyle içinde daha az çıkıyor galiba benim tahminim sekeriez kahve işe yarıyor ya 😍☺️ ama çok iyi günde bi tane yemek güzel oluyor ya 😇😇
ZeMur Aryast inşallah şu süreci kazasız belasız atlatırız da hep birlikte kavuşuruz bebislerimize sağlıkla 🤲
femme Aryast merhaba dun kontrole gittim ve bebeğin suyu fazlaymış bunu öğrendim daha 21 haftaligim . Şekerin olabilir dedi doktor bana kontrol verdi 4 gün ölçüm yapicam pazartesi de detaylı ultrasonum var tedirginim bebeğime bisi olur mu diye
Aryast femme Rahat olun, beslenmenize dikkat ettiğiniz sürece hiçbir şeycik olmaz inşallah🙏 pirinç, ekmek, patates, şekerli gıdalar tüketmeyin.
zaman0686 femme merhaba çoktan doğum yapmışsınızdır ama merak ettim süreciniz nasıl ilerledi bende de aynı durumdan söz etti doktorum biraz panik oldum yardımcı olursanız çok sevinirim sağlıkla sıhhatle büyütürsünüz inşallah bebişinizi
Aryast femme Beslenmenize dikkat ederseniz değerlerin düştüğünü de görürsünüz zaten inşallah, sınır 95
Nilayyyy ZeMur dediğiniz gibi 100 mg lık OGTT verdiler bugün yükleme yaptırdım referans değerler 95-180-155-140 mış benim değerlerim 92-150-131-100 çıktı doktorum herhangi bir sıkıntı yok dedi bu durumla karşılaşanlar için bilgi vermek istedim. Ama yediklerimize çok dikkat etmeliyiz
ZeMur Nilayyyy oh maşallah sizin için çok sevindim sıkıntısı olması durumu çok zor çünkü. Çok geçmiş olsun ☺️